Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Metro România deschide al 26-lea centru cash & carry, în Brăila

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2430

Metro România va deschide joi cel de-al 26-lea centru de distribuţie cash & carry, în Brăila, întins pe o suprafaţă totală de 8.350 mp printr-o investiţie de 15-20 milioane de euro.

sursa: elcoradea.roMetro Brăila marchează o premieră în reţeaua companiei în România, fiind situat în apropierea zonei centrale a oraşului.

Metro Cash & Carry România este o parte integrantă a Metro Cash & Carry Internaţional şi s-a lansat oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie din Bucureşti. Astăzi, reţeaua de magazine numără 25 de centre de distribuţie situate în Bucuresti - cinci centre, în Braşov, Constanţa şi Timişoara. câte două centre si câte un centru în oraşele Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Piteşti, Tg. Mureş, Arad şi Deva, notează NewsIn.

De asemenea, începând din data de 29 aprilie 2010, Metro România a lansat un nou concept de magazin, Metro Punct, dedicat clienţilor revânzători, care operează acum în patru unităţi, la Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău şi Târgovişte.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video