Grupul german Metro îşi continuă expansiunea în România, prin deschiderea, pe locul fostei fabrici Policolor din Bucureşti, a unui magazin cash&carry Metro şi a unui hipermarket Real. Odată cu deschiderea celor două magazine, grupul german va ajunge la 50 de unităţi comerciale în România.

sursa:capital.roÎn funcţie de investiţiile făcute de grupul Metro în ultimele magazine deschise de cele două reţele, investiţia în magazinele Metro şi Real va depăşi 40 de milioane de euro.

Fostul director general al Real, Tjeerd Jegen, a anunţat încă de anul trecut că retailerul va deschide un hipermarket în Bucureşti, pe amplasamentul fostei fabrici de vopseluri Policolor, pe bulevardul Theodor Pallady, în prezent compania fiind în proces de recrutare a angajaţilor care vor lucra în acest magazin. Magazinul va fi deschis în primăvara acestui an.

Metro nu a anunţat încă nimic, însă potrivit unui afiş postat în zona de est a Bucureştiului compania va deschide în curând, cel mai probabil în 2010, un magazin pe bulevardul Theodor Pallady.Al doilea magazin deschis de Metro în ultimii 5 anideschidere metro theodor pallady.

 

Magazinul Metro de la ieşirea din Bucureşti spre Autostrada Soarelui este al doilea deschis de reţeaua de unităţi cash&carry după intrarea grupului german în România şi cu a doua divizie, reţeaua de hipermarketuri Real.


Sursa

14 January 2010