Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Metrorex începe probele tehnologice la staţiile Jiului şi Parc Bazilescu de pe Magistrala 4

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2533

Metrorex va începe joi probele tehnologice de sistem pentru punerea în funcţiune a staţiilor Jiului şi Parc Bazilescu de pe magistrala 4, a anunţat Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).

sursa: mondonews.roMinistrul Anca Boagiu, a semnat un ordin privind numirea Comisiei de recepţie la obiectivul de investiţii Magistrala 4 de metrou, Racordul 2, secţiunea 1 Mai - Parc Bazilescu, şi începerea probelor tehnologice.

Metrorex extinde magistrala 4 cu două staţii Metrorex vrea să îi convingă pe bucureşteni să renunţe la transportul suprateran. Compania a anunţat că are în plan extinderea reţelei de ... Traseul are 2,62 kilometri şi două staţii, Jiului (Pajura) şi Parc Bazilescu.

Lucrările de structură a tunelelor şi celor două staţii aferente au fost finalizate în partea a doua a anului 2010, iar lucrările privind finisajele şi montajul echipamentelor au început în ianuarie.

Conform graficelor de execuţie şi a angajamentelor asumate de constructori şi beneficiar, stadiul actual al lucrărilor permite recepţia lucrărilor pe tipuri de instalaţii şi faze de execuţie.

"Conform ordinului MTI, recepţia şi probele de sistem încep la data de 16.06.2011 şi se desfăşoară în cadrul a şapte subcomisii de specialitate grupate pe tip de specialităţi şi activităţi: construcţii, arhitectură şi edilitare, instalaţii electroenergetice, instalaţii generale - ventilaţie, sanitare, lifturi şi escalatoare, instalaţii de automatizări şi telecomunicaţii, material rulant, cale de rulare şi şina a 3-a, probe tehnologice şi probleme economice. Subcomisiile de specialitate îşi vor desfăşura activitatea în intervalul 16-28.06.2011 după care se va întruni în plen Comisia de recepţie pentru a dezbate concluziile rapoartelor de specialitate şi a decide asupra punerii în funcţiune cu călători a tronsonului de metrou 1 Mai - Parc Bazilescu", se mai arată în comunicat, citat de Mediafax.

Finanţarea proiectului a fost asigurată din fonduri de la buget. În prezent, Magistrala 4 de metrou are patru staţii (Gara de Nord 2, Basarab 2, Griviţa şi 1 Mai).

Reţeaua de metrou din Bucureşti are o lungime de 67 de kilometri, patru magistrale şi 49 de staţii.

Citeşte şi Metrorex a început exproprierile pentru magistrala 5. Suma totală: 7,5 milioane euro Metrorex a început implementarea proiectului Magistrala 5 de metrou. Primul pas - exproprierile. Proprietarii au început deja să ... Metrorex a început exproprierile pentru magistrala 5. Suma totală: 7,5 milioane euro


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video