Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Metroul din Drumul Taberei va circula la finalul lunii iunie

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2583

Termenul de finalizare a Magistralei 5 Drumul Taberei - Eroilor rămâne luna iunie, a precizat, pentru Mediafax, Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

sura foto: https:/www.digi24.ro/stiri/actualitate/ministrul-cuc-anunta-cand-se-deschide-metroul-din-drumul-taberei-1176231"Pe Magistrala de metrou Drumul Taberei - Eroilor sunt, în acest moment, în execuție trei contracte. Contractul de structură este finalizat în proporție de 95%, finisajele în proporție de 80%, iar tot ce înseamnă automatizări au fost achiziționate toate echipamentele. Ele se montează pe măsură ce se finalizează partea de finisaje. Noi estimăm că undeva la sfârșitul lunii mai vom începe testele dinamice. În paralel, realizăm recepția parțială împreună cu ISU, împreună cu Inspectoratul de Stat în Construcții realizăm recepția obiectivelor. Bineînțeles, parte din echipamente se recepționează și la momentul în care ele sunt montate, iar angajamentul antreprenorilor pe cele trei contracte - structură, finisaje, automatizări - rămâne nemodificat: termen, 30 iunie, sfârșitul lunii iunie. Metroul din Drumul Taberei trebuie să circule cu călători începând cu sfârșitul lunii iunie. Mi-am asumat acest lucru", a precizat Bode, la Realitatea Plus.

Magistrala 5 de metrou include trei secțiuni (Eroilor – Râul Doamnei, Eroilor – Iancului și Iancului – Pantelimon) și va avea o lungime de aproape 7 km.
Valoarea totală a proiectului este de 3,2 miliarde de lei.

Taguri: taberei, drumul, metrou
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video