Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Miliardarul Donald Trump, interesat de afaceri hoteliere în România

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1643

The Trump Organization este interesată să dezvolte afaceri în România, în special în sectorul hotelier, a precizat Bernd Lembcke, vicepreşedinte executiv în cadrul Organizaţiei Trump, la întâlnirea cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

sursa: capital.ro“România are mult de oferit”, a precizat Lembcke, conform unui comunicat al CCIR, citat de Agerpres.

Vicepreşedintele CCIR, Sorin Dimitriu, a discutat, cu acest prilej, despre mediul economic românesc, subliniind potenţialul cercetării (nanotehnologii, aeronautică, electrotehnică), precum şi competitivitatea ofertei României în anumite sectoare industriale, precum cel al echipamentelor energetice, industria auto şi industria navală.

În anii trecuţi au fost mai multe anunţuri referitoare la o posibilă investiţie a miliardarul american Donald Trump în România. Unul dintre acestea viza o colaborare cu Gigi Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, într-un complex imobiliar cu locuinţe, hotel şi centru comercial.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video