Cel mai mare complex rezidenţial privat din România nu încetineşte ritmul de dezvoltare, în timp ce alţi investitori caută metode inedite pentru a atrage noi clienţi. Amplasat în vestul Capitalei, Militari Residence va fi extins cu 14 blocuri, ajungând astfel la un total de 56 clădiri rezidenţiale.  

32415-militari_residence.jpgVestul Bucureştiului se mândreşte cu cel mai mare ansamblu rezidenţial privat din întreaga ţară, primele blocuri fiind ridicate încă din 2008. Acesta continuă să se extindă, chiar şi la cinci ani de la ridicarea primelor clădiri – în primele trei luni ale lui 2014, Militari Residence va avea 14 noi blocuri, ajungându-se astfel la un total de 5.600 apartamente. Conform dezvoltatorului, aceasta este cea mai mare dezvoltare rezidenţială din ultimii cinci ani. De asemenea, numărul total al locuinţelor ce vor fi construite va egala numărul unităţilor rezidenţiale livrate în Bucureşti pe parcursul întregului an 2012, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

RECOMANDARE: Căminul te poate duce la faliment. Cum îţi păstrezi confortul financiar?

„Datorită ritmului rapid de vânzare din cadrul ansamblului şi a cererii constante din partea clienţilor, am decis să accelerăm extinderea proiectului. În medie, vindem lunar între 60 şi 80 de apartamente. Vom continua să dezvoltăm în funcţie de apetitul cumpărătorilor, la preţuri corecte, acesta din urmă fiind un factor extrem de important în procesul decizional”, declară Radu Teleman, director de marketing Militari Residence.

  • Preţul locuinţelor din Militari Residence porneşte de la 450 euro/mp util (TVA inclus)
  • Complexul este dezvoltat pe o suprafaţă totală de aproape 150 hectare şi cuprinde în prezent 42 blocuri, cu 4.000 apartamente
  • Ansamblul include 2.500 locuri de parcare amenajate, 4.000 mp parcuri, piscine interioare şi exterioare, precum şi restaurante, terase, cluburi wellness, cabinete medicale şi cinci săli de evenimente

Locuit de peste 6.000 persoane, ansamblul din apropierea magazinului Metro Militari atras investiţii în valoare de peste 73 milioane euro, provenind din fonduri proprii şi din vânzări. În contextul în care cei mai mulţi locatari sunt tineri, unul dintre atuurile complexului este reprezentat de facilităţile din interior, precum săli de fitness, club wellness sau spaţii de joacă pentru copii.

„Facilităţile oferite în cadrul complexului All-inclusive sunt foarte apreciate de către cei care locuiesc în Militari Residence şi nu numai. Spre exemplu, piscinele şi cluburile wellness au atras pe timpul verii circa 1.000 de persoane/zi. Vom continua să extindem gama de servicii oferite prin noi investiţii în acest sector”, încheie reprezentantul Militari Residence.

CITEȘTE ȘI Lecţii imobiliare, de la un agent cu experienţă de aproape opt decenii: după fiecare criză, urmează o altă perioadă de boom

 

 

20 November 2013