Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Monaco din Berceni: 42 de familii în 304 apartamente

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 2132

O serie de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti au în continuare sute de apartamente disponibile, ca urmare a finalizării proiectelor în plină criză, astfel că în cele două blocuri Monaco Towers din Berceni s-au mutat până în prezent doar 42 de familii, în condiţiile în care firma cu acţionariat libanez Marble House a construit 304 apartamente.

sursa: zf.roDirectorul de vânzări al proiectului, o investiţie de circa 30 mil. euro, spune că au fost cumpărate 33% din­­­tre apartamente, dar nu toţi clienţii s-au mutat, astfel că un bloc nu este utilizat deloc, în timp ce la al doilea este suficientă folosirea unui singur lift. "Apartamentele cu două camere au preţ fix. La trei camere se negociază", spune Victor Marinescu, directorul de vânzări al complexului situat în apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida (IMGB) şi finalizat în decembrie 2009.

Preţurile? 80.000 de euro cu tot cu TVA pentru apartamentele cu două camere, 137.000 de euro la trei camere, în timp ce duplexurile se apropie de 300.000 de euro. Competiţia însă este ridicată. Dezvoltatorii au în Bucureşti peste 5.000 de apartamente noi finalizate, în timp ce proprietarii de apar­­tamente vechi, cu trei camere, au scă­zut preţurile sub pragul de 60.000 de euro, pentru a se încadra în programul Prima casă.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video