Ofertele promoţionale sunt şi la TNI vedete. Toată lumea caută preţuri mici, locuri de parcare gratis sau măcar o bucătărie complet mobilată şi utilată. Expozanţii ştiu foarte bine acest lucru aşa că mulţi dintre cei veniţi la TNI au adus cu ei oferte promoţionale.

TNI - septembrie 2010Speră ca astfel să îi tenteze pe vizitatori să devină clienţii lor. Şi pentru că este o perioadă delicată şi pe piaţa creditelor, unii dezvoltatori acceptă şi plata în rate, fără a percepe nicio dobândă. Un lucru la care nici nu ne-am fi gândit acum trei ani, de exemplu.

„La TNI am venit cu o ofertă specială pentru casele noastre. Mai avem 28 de case de vânzare în momentul de faţă, în două faze de finalizare la gri şi la cheie. Cele la gri sunt la un preţ de 180.000 Euro plus TVA, iar cele la cheie sunt 205.000 Euro plus TVA. În funcţie de poziţionarea în complex preţul mai creşte cu 5000 până la 10.000 Euro, dacă sunt la pădure sau dacă sunt mai mari. Există posibilitatea achiziţionării în rate la dezvoltator? Există şi această posibilitate, cu un avans minim de 30%, plăţi lunare pentru un an şi jumătate şi plată finală după aceea" susţine Adrian Căpraru, Managing Partner Next Gen Consulting.

„Ce oferte aţi adus la târg? Case complet utilate şi mobilate, cum le numim noi all inclusive, în Baloteşti în cadrul complexului Maple Place. Ce înseamnă all inclusive? Înseamnă o casă complet utilată şi finisată, mobilierul se face la comandă în funcţie de dorinţele fiecărui client în parte, cu echipament electrocasnic în bucătărie, cu tot ce îi trebuie unei doamne să gătească şi nu numai.

TNI septembrie 2010Oferim grădină amenajată de 200 mp, două locuri de parcare amenajate, iar la târg o să dăm şi sistemul de irigaţii, astfel încât chiar să vii doar cu bagajele să te muţi. Cât costă? 122.000 Euro plus TVA" declară Anca Axente, Marketing Manager Arh Ventures.

Mulţi dintre cei care cumpără în această perioadă vin prin programul Prima Casă, de aceea la TNI multe dintre ofertele prezentate se adresează lor.

„Pentru Prima Casă vă punem la dispoziţie garsoniere şi apartamente cu două camere, la 36 mp utili preţul este de 39.000 Euro cu TVA inclus. De asemenea, apartamente cu două camere cu suprafeţe utile de la 52 mp până 75 mp, preţul acestora fiind între 59.000 Euro - 74.000 Euro TVA inclus. Toate apartamentele se predau complet finisate" precizează Alina Stoicescu, consilier vânzări Brâncuşi Residence.

„Am venit cu un proiect în Prelungirea Ghencea, garsoniere, două camere şi patru camere, duplexuri. Preţurile sunt promoţionale luna aceasta şi până la jumătatea lunii viitoare. Preţuri între 750 Euro/mp, maximum 800 Euro/mp construit. Proiectul va fi finalizat în decembrie, în momentul acesta suntem la finisajele interioare. Beneficiază de locuri de parcare, este uşor accesibil, mijloace de transport în comun, este foarte aproape de Drumul Taberei. O garsonieră ajunge la 27.000 Euro, iar un apartament cu două camere la 40.500 Euro plus TVA de 5%, preţuri promoţionale" adaugă Mariana Solovei, agent imobiliar Apulum 94.

La târg nu au venit numai dezvoltatori imobiliari, ci şi expozanţi care vor să vă ofere soluţii pentru un trai cât mai confortabil, indiferent că locuiţi la bloc sau la curte. Spre, exemplu, de la reprezentanţii Harmony Desing veţi afla tot ceea ce vreţi să ştiţi despre iarba artificială decorativă sau despre mobilierul de terasă.

„Pentru oferta de toamnă venim cu o ofertă de iarbă artificială decorativă. Este ideală pentru proiectele dezvoltatorilor, pentru noile clădiri care vor să preia o parte de verde natural pentru toată perioada anului. Ofertele sunt de la 10 Euro/mp, cea mai scumpă este iarba artificială din poliamidă care este 35Euro/mp, este ideală pentru peluzele piscinelor pentru că este foarte groasă" explică Elena Suciu, director general Harmony Design.

24 September 2010