Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

N-ai experienţă, dar cauţi un job? „Zilele Carierei în Imobiliare”, ocazia ideală

Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3660

Toţi cei care doresc să înceapă o carieră în cadrul unei reţele imobiliare puternice la nivel mondial au acum momentul favorabil: „Zilele Carierei în Imobiliare” este târgul de job-uri organizat bianual de Reţeaua CENTURY 21 din România. Ajuns la cea de-a IX-a ediţie, evenimentul a devenit deja o tradiţie în piaţa imobiliară românească.

interviuVrei să lucrezi în domeniul imobiliar, dar nu ştii de unde să începi? Reţeaua CENTURY 21 România îţi oferă contextul potrivit, cu ocazia târgului de job-uri „Zilele Carierei Imobiliare”, ce va avea loc pe 22 şi 23 mai, în Bucureşti. Lipsa de experienţă nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare, deoarece reprezentanţii companiei anunţă că sunt preferate persoanele fără experienţă în domeniu, dar care au mai lucrat în vânzări şi care îşi doresc Salariu mediu de agent imobiliar: 10.000 dolari/lună. Condiţia: o pregătire extrem de bună. Piaţa imobiliară din România încă este la început de drum. Mecanismele de funcţionare abia se formează, iar tranzacţiile, dar şi ... o carieră pe termen lung şi de succes în imobiliare.

„Târgul Zilele Carierei în Imobiliare este deja o tradiţie şi are ca scop oferirea de oportunităţi profesionale tururor celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu”, a declarat Cătălin Scripcaru, Preşedintele CENTURY 21 România, francizorul Master pentru ţara noastră.

Caracterizată de un puternic spirit inovator, reţeaua CENTURY 21 aduce o serie de noutăţi cu ocazia celei de-a IX-a ediţii, în ceea ce priveşte sistemul de recompensare. Reprezentanţii companiei anunţă că plata se face pe activităţi, în timp ce schema de remunerare se bazează pe o serie de targeturi lunare.

„Reţeaua CENTURY 21 asigură un program de pregătire profesională la cele mai înalte standarde internaţionale în domeniu, la finalul căruia fiecare candidat va fi apt pentru o carieră de succes. Căutăm persoane cu o fire extrovertită, care să deţină sau să dorească să dobândească arta vânzării, dornice să înveţe şi să pună în practică un model de consiliere imobiliară orientat spre clienţi şi bazat pe un solid Cod de Etică şi Conduită”, a completat Cătălin Scripcaru.

  • Pentru această ediţie, sunt disponibile 8 posturi de consilieri imobiliari din sectorul 3 al Capitalei
  • Profilul consilierului imobiliar căutat include câteva elemente cheie: să aibă vârsta peste 25 de ani, reşedinţa în sectorul 3 şi să aibă deschidere spre învăţare şi disponibilitatea de a lucra full-time
  • Se caută persoane cu excelente abilităţi de comunicare, având capacitatea de a iniţia şi susţine relaţii sociale şi parteneriate productive
  • Amabilitatea, inovativitatea şi perseverenţa se numără printre calităţile care vor diferenţia candidaţii

Persoanele selectate vor participa, chiar din prima săptămână de colaborare, la cursuri de training în vânzări consultative, management al timpului, comunicare şi etică profesională. Acestea vor fi urmate de seminarii şi programe de educaţie continuă, teoretică şi practică. Reţeaua CENTURY 21 practică Ce face agenţia cu comisionul încasat de la proprietar? Comisioanele pe care le cer agenţiile imobiliare sunt de natură să îi sperie pe clienţi. Mulţi dintre ei se gândesc că pot să îşi ... sistemul de reprezentare a clienţilor, diferit în relaţiile cu clienţii, comparativ cu situaţia actuală a pieţei în care ambii clienţi, atât vânzătorul cât şi cumpărătorul, sunt comisionaţi de către agenţii imobiliari, sistem cunoscut sub denumirea de sistem de intermediere.

Târgul „Zilele Carierei în Imobiliare” va fi deschis pentru public miercuri, 22 mai, şi joi, 23 mai, începând cu ora 8.00, iar vizitatorii sunt aşteptaţi până la ora 20.00 în fiecare zi a evenimentului, la sediul agenţiei CENTURY 21 Titan Park din Str. Baba Novac 19A, la parterul clădirii Belvedere, vis-a-vis de parcul IOR. Pentru înscriere, sunt aşteptate CV-urile la adresa de e-mail titanpark@century21.ro, cu menţiunea „Pentru Zilele Carierei în Imobiliare”.

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:  Cât câştigă un agent imobiliar pe timp de criză? Mii de euro. Domeniul imobiliar a fost dintotdeauna unul dintre cele mai căutate de cei care vor un loc de muncă. Este un segment dinamic, în care, dacă ... Cât câştigă un agent imobiliar pe timp de criză? Mii de euro.

 
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video