După lucrări de compartimentare de 3 milioane de euro, cele 380 de locuinţe ale fraţilor Negoiţă din Rin Grand Hotel au intrat în circuitul de vânzare.

17873-rgr_83991000.jpgSe pare că prezenţa firmei fraţilor Negoiţă la târgul imobiliar de acum două săptămâni începe să dea roade. După ce 800 de camere din Rin Grand Hotel au fost transformate în apartamente şi scoase la vânzare, Negoiţă a semnat deja primele antecontracte.

"Mmmm..merge. E aşa cum estimam şi sunt în continuare optimist. Există un interes pentru locuiţe şi am început deja să semnăm antecontracte, de aproape o săptămână. Până acum am semnat 7-10 antecontracte", a declarat pentru Money.ro, Ionut Negoiţă. Omul de afaceri este convins că în cel puţin un an de zile locuinţele se vor vinde. în totalitate.

Întrebat de Money.ro dacă are în plan transformarea şi a celorlaltor camere de hotel în locuinţe, Negoiţă este optimist: va continua business-ul cu hotelul, nu la va vinde.

"Nu, rămânem cu 600 de camere. Nu mă descurajez chiar dacă e o perioadă mai critică, dar în orice business este o periaodă de fluctuaţie. Rin Grand e un hotel, în primul rând, şi camerele rămase sunt suficiente pentru vremurile care urmează", a mai adăugat Ionuţ Negoiţă. Cât despre gradul actual de ocupare al camerelor din Rin Grand, Negoiţă spune că este de 40%, la un nivel stabil faţă de anul viitor.

Un apartament de două camere cu o suprafaţă utilă de 44 mp costă 49.000 de euro, iar unul cu o suprafaţă utilă costă 71.000 de euro. Apartamentele cu trei camere de 90 mp utili costă 91.000 de euro. Preţurile nu includ TVA de 5%.


Sursa

2 May 2011