Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

NEPI pregăteşte o nouă achiziţie în valoare de 40 mil. euro. Ar putea fi City Mall?

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1505

Fondul de investiţii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI), implicat într-una dintre cele mai mari tranzacţii de pe piaţa imobiliară locală din acest an, şi-a anunţat acţionarii că este în plin proces de atragere a circa 40 mil. euro, bani necesari unei noi achiziţii.

sursa: Capital.roAnunţul vine în perioada în care centrul comercial City Mall a fost scos pe piaţă, odată cu intrarea sa în faliment. Proprietarii mall-ului din zona Eroii Revoluţiei a Capitalei, au de recuperat cel puţin 40 mil. euro, sumă datorată UniCredit. La ultima evaluare, imobilul era plasat în jurul valorii de 35,4 mil. euro.

Atragerea de fonduri de la acţionarii NEPI va avea ca efect o nouă majorare a capitalului social. Reprezentanţii companiei au anunţat că în cazul în care negocierile în care sunt implicaţi nu vor avea rezultatul scontat, fondurile atrase vor fi utilizate pentru plata împrumuturilor companiei.

În luna martie a acestui an, după ce NEPI achiziţionase Iris Shopping Center Piteşti, reprezentanţii fondului au anunţat că sunt în căutare de noi oportunităţi investiţionale în România.

NEPI a achiziţionat o parte din mall-ul Iris Shopping Center din Piteşti, de la Avrig 35, pentru suma de 39,9 mil. euro, inclusiv datoriile preluate.

Portofoliul companiei este format din 30 de proprietăţi de retail, birouri şi industrial, dintre care 24 sunt localizate în România. Acestea au fost evaluate la 145,96 mil. euro şi au o suprafaţă închiriabilă de circa 140.000 mp.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video