Jucătorii din domeniul imobiliar au ocazia să înveţe din experienţa trainerului de renume mondial Gil Li-ran, adus la Bucureşti de RE/MAX România. „Next Level in Real Estate” este un eveniment ce se adresează celor preocupaţi de specializare, indiferent de nivelul carierei la care se află.

34558-homepage2.jpgZilele acestea se desfăşoară la Bucureşti cel mai important eveniment educaţional al verii, organizat de RE/MAX România şi dedicat specialiştilor din imobiliare: „Next Level in Real Estate” oferă oportunitatea jucătorilor din domeniu de a-l asculta pe trainerul israelian Gil Li-ran, apreciat pe plan internaţional pentru abordarea sa inovatoare.

„L-am văzut pe Gil Li-ran pentru prima dată în Viena, la Convenţia Europeană RE/MAX şi am fost fascinat de potenţialul său imens, astfel că am hotărât să îl aducem în România. Trainerul israelian este foarte direct, discursul său este dens, informaţia este condensată şi extrem de bine structurată. Participând la curs, realizezi că efectiv poţi face tot ceea ce spune el, nimic nu este complicat. Sunt lucruri ce pot fi aplicate cu uşurinţă şi în România, la fel ca în restul lumii – iar aici, mă refer atât la recrutare, cât şi la vânzări”, declară Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România.

Principiile de business sunt aceleaşi, indiferent de ţară sau continent

Primele două zile ale trainingului au fost dedicate celor care deţin şi administrează un business în domeniul imobiliar. În primul rând, specialistul israelian a discutat despre caracteristicile mentalităţii de broker/owner, după care a oferit informaţii despre procesul de recrutare, vital în evoluţia oricărei afaceri. Li-ran a prezentat managerilor prezenţi diverse modalităţi de instruire şi educare a agenţilor imobiliari, idei aplicabile în orice piaţă imobiliară, indiferent de zona geografică sau de cultură.

„Tindem să credem că suntem mai speciali, însă principiile de business sunt aceleaşi indiferent în ce ţară activăm: consumatorul de servicii imobiliare îşi doreşte calitate. Indiferent în ce direcţie doreşti să dezvolţi cariera imobiliară, este important să îţi cunoşti foarte bine valorile şi să ştii cum să le livrezi clienţilor tăi. Dacă eşti proprietar de birou, ai ca şi clienţii agenţii, iar în ultimele două zile am învăţat ce ar trebui să prezinţi şi să punctezi, ce şu cum ar trebui să oferi. Mi-a plăcut până acum la Gil Li-ran modalitatea aceasta de a da informaţie picătură cu picătură, pe înţelesul tuturor, cu exemple practice şi cu paralele între ţări”, spune Ileana Preda, reprezentant Top Agent.

34559-homepagemic.jpg„După două zile în care am discutat despre recrutare, urmează să testăm noile cunoştinţe, însă nu mă aştept să întâmpinăm probleme în aplicarea informaţiilor. Sunt lucruri generale, nu am observat ceva specific unei anumite ţări. Cred că este unul dintre cele mai intense traininguri la care am fost. Gil Li-ran vine cu un pachet consistent de informaţie, pe care o livrează într-un mod profesionist, stăpân pe el şi plin de umor”, consideră Ramona Andreica, broker/owner AXA Domenii International.

„Gil Li-ran este fantastic, reuşeşte să disece foarte bine informaţia, lăsând deoparte lucrurile care nu s-ar putea face. Mai mult, zilele acestea ne-a arătat calea prin care trebuie făcute lucrurile în real estate, cale bazată pe profesionalism şi educaţie continuă. În urmă cu ceva timp, consideram că trebuie să adaptezi informaţiile de afară la contextul local şi să creezi propriul model. Însă am realizat că ceea ce funcţionează peste tot este aplicabil şi în România, noi fiind cei care punem beţe în roate, pentru că nu credem în nişte idei simple şi valoroase, care se bazează pe etică, loialitate şi pe plus-valoare către consumator. Trebuie să lucrăm, în primul rând, la mentalitatea noastră”, completează Iulian Nicolae, broker-owner Victoria Consult Real Estate.

Evenimentul continuă să se desfăşoare la hotelul Ramada Majestic, iar informaţiile prezentate se vor adresa unui public mai larg. În acelaşi mod dinamic şi încrezător, specialistul israelian va aborda şi alte subiecte de interes pentru cei care activează în piaţa imobiliară: cum să devii un agent al schimbării, cum să obţii listări exclusive, cum să devii un star în sectorul real estate sau care sunt cei trei piloni ai unei afaceri. 

Publicul din România, extrem de interesat de educaţie şi perfecţionare

Trainerul israelian a participat la evenimente din domeniul imobiliar în Europa, Asia şi America, instruind peste 1.500 agenţi imobiliar. Aflat la a doua sa călătorie în România, după Convenţia RE/MAX România din această primăvară, Gil Li-ran mărturiseşte că a fost cu plăcut impresionat de participanţii români. În comparaţie cu publicul din alte ţări, în care sectorul real estate are o istorie mult mai veche, publicul din România este mult mai interesat de acumularea cunoştinţelor noi şi de specializare profesională.

„Îmi face o deosebită plăcere să revin în România pentru a doua oară în acelaşi an, deoarece publicul de aici este deosebit. Mă simt ca şi cum fac parte din RE/MAX România, este atât de multă energie pozitivă aici. Apreciez faptul că participanţii la training sunt extrem de dedicaţi propriului business, sunt nerăbdători să afle lucruri noi şi caută să se perfecţioneze. Faţă de alte ţări în care am fost, m-a impresionat în România acest interes uriaş pentru informaţie, educaţie şi creştere profesională. Îmi place când oamenii pun întrebări, sunt preocupaţi de exerciţii, publicul este concentrat şi foarte implicat”, declară pentru IMOPEDIA.ro trainerul israelian Gil Li-ran.

NU RATA INFORMAȚII PE ACEEAȘI TEMĂ:

9 July 2014