Odată impresionant, portofoliul imobiliar al lui Nicolas Cage s-a subţiat simţitor în ultima perioadă. Potrivit www.luxist.com, zilele acestea a fost scoasă la vânzare casa pe care actorul a deţinut-o în Las Vegas şi care a fost preluată de bancă. În mod surprinzător, imobilul şi-a găsit cumpărător încă din prima zi.

sursa:students.ou.eduNicolas Cage a cumpărat casa din Las Vegas in 2006 cu 8,5 milioane de dolari. În iulie 2008, actorul a vrut să vândă această proprietate şi a scos-o pe piaţă la preţul de 9,95 milioane de dolari. Cum nimeni nu s-a arătat interesat, Cage a ieftint casa cu o jumătate de milion de dolari.

Degeaba însă. Clădirea a fost vândută abia acum, de către bancă, la jumătate din preţul cerut de Cage: 4.95 milioane de dolari.

Casa din Las Vegas care i-a aparţinut lui Nicolas Cage are suprafaţa de 1300 mp, şapte dormitoare, cinema, lift, piscină, spa şi un garaj în care încap 16 maşini.

În noiembrie 2009, Cage şi-a pierdut şi casa din New Orleans, care a fost preluată de bancă şi vândută cu 4,5 milioane de dolari. În prezent, actorul mai are pe piaţă proprietatea din Rhode Island, listată la 12 milioane de dolari.

 

 

 

26 January 2010