Târgul Imobiliar Project Expo îşi deschide porţile pentru a doua oară în acest an.

În cadrul evenimentului ce se va desfăşura la Palatul Copiilor din Capitală, în perioada 7-9 mai 2010, vor fi lansate noi ansambluri rezidenţiale.

„A şaptea ediţie a Târgului Imobiliar Project Expo este guvernată de deviza «O locuinţă pentru fiecare» şi promite să aducă în prim plan atât oferte imobiliare a căror caracteristică principală este accesibili­tatea preţului, cât şi prezentarea în exclusivitate a unor noi ansambluri rezidenţiale.

Aceste noi propuneri imobi­liare vor diversifica paleta de oferte existente pe piaţă", susţin organizatorii evenimentului. Vizitatorii vor putea selecta dintre ofertele imobiliare propuse de către cei aproximativ 45 de expozanţi ce vor fi prezenţi la ediţia din luna mai. „Publicul interesat este invitat să ia contact cu cele mai noi, dar totodată accesibile oferte imobiliare, precum şi cu numeroase discounturi şi promoţii practi­cate de expozanţi în zilele târgului", anunţă organizatorii Project Expo.

Proiecte noi la Project Expo: Proiectul Scandinavia Residence
Premium Imobiliare propune publicului un proiect prezentat în exclusivitate în cadrul târgului imobiliar de la Palatul Copiilor, ansamblu ce este localizat pe Şoseaua Alexandriei. Proiectul Scandinavia Residence are 550 apartamente cu una, două şi trei camere. Preţurile anunţate pentru acest complex rezidenţial încep de la 38.000 euro, iar TVA-ul de 5% este inclus. Dezvoltatorii ansamblului oferă cumpărătorilor un loc de parcare gratuit.

Metropolitan Residence
Metropolitan Residence, proiect rezidential aflat pe raza oraşului Popeşti-Leordeni, la doar 100 m distanţă de limita administrativă a Capitalei. „Dezvoltatorii proiectului propun în cadrul acestui ansamblu compartimentări mo­derne şi practice ale spaţiilor de parcare, întreaga gamă de utilităţi publice, zone verzi, spaţii de recreere, locuri de joacă pentru copii, locuri de agrement, dar şi accesul facil la infrastructura Capitalei", informează organizatorii Project Expo.

Terenuri pentru Prima Casă
Braşov Invest aduce în atenţia publicului o nouă ofertă ce constă în vânzarea unor terenuri localizate la 30 km de oraşul Braşov, cu preţul de 10 euro/mp. Planul urbanistic zonal este finalizat, ceea ce înseamnă că cei care vor cumpăra terenuri în zonă vor putea construi imediat, indiferent că este vorba de clădiri de birouri, spaţii comerciale sau locuinţe. În plus, pe toată perioada târgului, vizitatorii vor putea beneficia de reduceri foarte mari.

Sursa

28 April 2010