Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul imobiliar, Menno Maas a fost numit în poziţia de Chief Executive Officer pentru Chief Executive Officer pentru Europa Continentală, Orientul Mijlociu şi Africa (CEMEA).

Menno va coordona activitatea DTZ în cele 24 de pieţe ale CEMEA, regiune care a contribuit cu 25% la veniturile grupului DTZ în cele şase luni de până la data de 31 Octombrie 2009, reiese dintr-un comunicat al companie de consultanta.

Înainte de a se alătura DTZ, Menno a activat pentru ING Real Estate Development (ING RED), ocupând poziţia de Chief Executive Officer, făcând parte din Management Board.
Între anii 2000 şi 2006 Menno a ocupat poziţia de Managing Director pentru Amvest, unul dintre cele mai mari fonduri olandeze de investiţii in real estate, cu un portofoliu de investiţii a cărui valoare depăşeşte 3 mld euro.

Experienţa sa anterioară include roluri de coordonare a diverselor proiecte, achiziţii şi management de portofolii în cadrul PGGM (unul dintre cele mai importante fonduri de pensii din Olanda) şi ABN AMRO Project Development BV.







12 May 2010