Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Nordul Capitalei așteaptă clienții care anii trecuți au cumpărat cu Prima Casă

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1299

Zona de Nord a Bucureștiului este considerată una dedicată elitei. Până acum, noile proiecte rezidențiale aveau prețuri imposibil de achitat de către vasta majoritate a bucureștenilor. Între timp, lucrurile par să se schimbe, iar clienții care anii trecuți și-au cumpărat locuințe cu Prima Casă, sunt așteptați acum la achiziții imobiliare în nordul Capitalei. Tot mai mulți specialiști în domeniu pariază de faptul că acest tronson va fi cel mai intens tranzacționat din punct de vedere rezidențial, în perioada imediat următoare.

bloc constructieNordul Bucureștiului este una dintre cele mai dinamice zone ale orașului. Volumul mare de companii care funcționează acolo a atras un flux uriaș de trecători: peste 70.000 de persoane lucrează în clădirile de birouri din zonă, iar numărul lor este în creștere. Dezvoltatorii imobiliari văd, în acești angajați, viitori clienți, indiferent de funcția lor din companie. Sunt eligibili chiar și clienții de Prima Casă.

În următorii ani, Bucureștiul va trece printr-o schimbare socială și demografică semnificativă. Tot mai mulți cumpărători care au achiziționat o locuință prin Prima Casă, în anii de debut ai crizei economice, vor dori să se multe în zone mai bune, mai aproape de birourile în care își desfășoară activitatea”, explică Alexandru Pricop, Coldwell Banker.

Doar 700 de locuințe sunt dedicate clienților de lux

Potrivit unui studiu întocmit de Coldwell Banker, numai anul acesta, în zona de nord a Capitalei, vor fi livrate 3.200 de noi locuințe. Dintre acestea, doar un sfert sunt dedicate clasei superioare. Restul se adresează în principal clasei medii.

Din totalul estimat pentru livrare anul acesta, în zona de Nord, aproximativ 2.200 de unități sunt locuințe destinate clasei medii. Acestea sunt situate în zone precum Dorobanți, Herăstrău sau Barbu Văcărescu. 700 de unități sunt locuințe destinate clasei de lux și sunt poziționate în zone precum Dorobanți, Herăstrău sau Barbu Văcărescu”, continuă oficialul coldwell Banker. 

Proporțiile se păstrează la nivelul întregului oraș. În cele mai bine poziționate zone ale Capitalei, din punct de vedere rezidențial, cea mai mare parte a construcțiilor noi se adresează clienților cu venituri medii. Dezvoltatorii se străduiesc să păstreze calitatea zonei, chiar dacă scad prețul, motiv pentru care apartamentele care se vând în zonele fierbinți au suprafețe mai mari decât cele dedicate clase medii, dar aflate în cartierele mai puțin bine cotate.

În total, în zonele centrale și semicentrale plus zona de nord, vorbim despre 6.000 de noi locuințe care au termen de finalizare în acest an. 70% dintre acestea sunt dedicate clasei medii”, continuă oficialul Coldwell Banker.

Pentru a obține prețurile dedicate clasei medii, investitorii țintesc terenurile generoase existente în zone nu atât de intens căutate până acum. Printre acestea se numără tronsoane precum Epoziției, Băneasa, Sisești sau Barbu Văcărescu. Exploatarea acestor segmente imobiliare va duce la o nouă dimensiune dezvoltarea rezidențială a zonei, care ar putea chiar să pună în umbră evoluția segmentelor office și comercial, care au evoluat spectaculos în mod tradițional, în nordul Bucureștiului.

CITEȘTE ȘI:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail
poza_cu_text3.png

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video