0-1144-2387138751dndsn.jpgCompania Imobiliară va investi peste 3,8 milioane de euro într-un ansamblu de apartamente de vacanţă în Predeal. Complexul urmează a fi finalizat la sfârşitul anului viitor, a declarat directorul de comunicare Silviu Iordache.

 Reprezentanţii companiei susţin că începerea lucrărilor proiectului denumit Snow Houses a fost stabilită pentru luna august a anului 2008, iar apartamentele au fost deja scoase la vânzare. Ansamblul rezidenţial din Predeal va fi dezvoltat pe o suprafaţă de peste 700 de metri pătraţi şi prevede construcţia unui imobil cu trei niveluri şi a unei parcări de 12 locuri.

Investiţia va fi finanţată integral din sursele proprii ale firmei. Compania are în portofoliu investiţii de peste 100 milioane de euro în dezvoltarea a cinci proiecte imobiliare, două ansambluri de apartamente de vacanţă în Predeal, unul în Neptun şi două ansambluri rezidenţiale în Bucureşti. Imobiliara SRL, înfiinţată în 2004, este o companie cu capital integral românesc şi privat specializată în antreprenoriat general în domeniul construcţiilor şi dezvoltarea proiectelor proprii.

Sursa

24 January 2008