Banii Nostri - 19.04.2006
 

Compania Rom Canada Group va investi 50 de milioane de euro pentru dezvoltarea a doua proiecte rezidentiale in cartierul Militari, din Bucuresti, si in Pitesti.


West Park va avea o suprafata de 3 hectare si va include 500 de apartamente structurate in 10 blocuri de joasa inaltime. Apartamentele sunt construite dupa standardele nord-americane cu suprafata intre 65 si 100 de mp, cu spatii de depozitare si cel putin un loc de parcare. Pretul unui apartament variaza intre 69.000 si 103.000 de euro, fara TVA. Valoarea investitiei este apreciata la 35 milioane de euro.

“Cartierul va oferi toate facilitatile pentru familiile care vor locui in apartamente: minimarket, gradinita, loc de joaca, piscina si sala de fitness, toate pazite 24 de ore”, a anuntat Mike Yuval, presedintele Rom Canada Group. Compania internationala este prezenta pe piata imobiliara din Romania de opt ani. Valoarea investitiilor pe care Rom Canada Group le-a facut la noi ajung la 50 milioane de euro.

Central Garden la Pitesti

Rom Canada Group a intrat si in Pitesti cu un proiect rezidential de 15 milioane de euro. Central Garden va fi situat aproape de centrul comercial al orasului si va avea 180 de apartamente. Potrivit oficialilor Rom Canada Group, blocurile vor varia in inaltime, insa nu vor depasi opt etaje.
Developerii proiectului au construit pana acum mai multe cladiri rezidentiale in zonele Aviatorilor, Primaverii si Herestrau din Bucuresti. Compania a fost implicata si in construirea cladirilor de birouri NeoCity Tower si River Gate.

Stiri

Locuinte de 15 milioane de euro in estul Capitalei

Un grup de firme din Grecia va investi aproximativ 15 milioane de euro pentru construirea unui ansamblu rezidential in zona de est a Capitalei. Ansamblul va cuprinde aproximativ 170 de apartamente, cu o suprafata construibila totala de circa 20.000 de metri patrati, parterul si primul nivel al fiecarei cladiri fiind rezervate spatiilor comerciale si de servicii, grupate pe o arie totala de 4.800 de metri patrati. “Proiectul prevede construirea a trei blocuri structurate pe doua subsoluri, parter, 12, 14 si 16 etaje, pe un teren de 5.000 de metri patrati. Terenul a fost cumparat de la noi de firma Ariston Properties, reprezentanta mai multor developeri imobiliari din Grecia, acesta fiind primul proiect derulat in Romania”, a declarat Ionut Nitu, presedintele Central European Investments.

Articol integral in Banii Nostri

Alexandru Urzica
Banii Nostri
 

19 April 2006