Incepand cu 10 Decembrie, noul presedinte ARAI este domnul Cristian Clenciu (CDC Imobiliare Grup - CRAIOVA). Acesta a candidat pentru functia prezidentiala alaturi de doamna Camelia Coman, fiind ales de catre Consiliul Director pe o perioada de 3 luni.

"Nu este o perioada de interimat, ci am hotarat pur si simplu impreuna cu Consiliul Director ca aceasta functie s-o detin pana la urmatoarele alegeri, care vor avea loc in martie, cu ocazia unei noi Adunari Generale" a declarat domnul Cristian Clenciu pentru Imopedia.ro. "Va fi o perioada de 3 luni intense, in care ma voi axa foarte mult si pe apropierea catre non-membrii.

Am de gand sa pun in practica  doua dintre proiectele noi pe care le-am propus si anume organizarea unei conferinte nationale a agentiilor imobiliare la sfarsitul lunii februarie, si
al doilea proiect, pe care sper cel putin sa-l initiez in timpul mandatului, un tablou al preturilor reale din Romania, cu ajutorul agentiilor imobiliare din toata tara.
Sigur, voi continua si proiectele  mai vechi incepute de catre presedintii anteriori, cum este de exemplu  legea imobiliara. Vor urma multe deplasari, ma voi baza pe sprijinul celor din jur, va fi ceva de munca, insa imi asum aceasta functie in totalitate", a mai declarat acesta.

Anul acesta pana la acest moment, ARAI a avut  3 presedinti: Ruxandra Cleciu, care si-a depus mandatul in luna iunie a acestui an, a urmat domnul Lucian Racaru  care a detinut presedintia ARAI din iunie pana ieri cand a fost ales un nou presedinte in persoana domnului Cristian Clenciu.

..................................

In conformitate cu prevederile Statutului A.R.A.I, se convoaca Adunarea Generala a membrilor asociatiei, in data de 09 decembrie 2009, ora 14.00 la sediul asociatiei.

In lipsa cvorumului necesar, a doua convocare este in data de 10 decembrie 2009, ora 12.00, la sediul ARAI (Bucuresti, Str Stirbei Voda 160, bl 22B Ap 12).

 La a doua convocare Adunarea Generala se considera statutar constituita cu numarul de membri prezenti.

 Conform statutului „Adunarea Generala se compune din delegatii desemnati de membrii asociatiei, pe principiul: un membru - un delegat - un vot".

A mai ramas o singura zi in care, va rugam, sa va confirmati prezenta pentru a putea opera rezervarile.

  

 

Vicepresedinte A.R.A.I

Sebastian Busi

Vicepresedinte A.R.A.I.

Vladimir Nerisanu

Vicepresedinte A.R.A.I.

Cristian  Daniel Clenciu

 
Vicepresedinte A.R.A.I

Cristian Popescu Ialomita

 
Secretar General A.R.A.I.

Camelia Coman

Trezorier A.R.A.I.

Vasile Ciorita

 


10 December 2009