Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Nu fac nimic la birou, dar câştigă până la 5.200 de lei pe lună

Publicat: | Sursa: income magazine | Numar afişări: 3478

17 angajaţi ai ANL merg degeaba la serviciu şi încasează salarii de mai bine de doi ani şi jumatate. Teoretic, se ocupă de implementarea programului "Case la ţară pentru specialişti", lansat cu mare fast de fostul ministru Elena Udrea. Practic, nu s-a făcut nimic până acum în cadrul acestui program, informeaza Antena3.

nu-fac-nimic-la-birouPentru salariile acestor angajaţi statul a plătit aproape 1,7 milioane de lei din aprilie 2010 până în prezent. Cel mai mare salariu îl încasează şeful direcţiei, care câştigă 5,200 de lei. Cu 400 de lei mai mult decât un secretar de stat. În prezent, postul este ocupat de fostul şef al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Marian Iftimie.

Oficialii ANL spun că angajaţii acestui departament s-au ocupat în aceşti ani cu prelucrarea cererilor primariilor care au vrut să acceseze programul "10 case pentru specialişti". Pentru că nici o cerere nu a fost finalizată, cei 17 angajaţi din departamentul special creat de Elena Udrea au stat degeaba şi, uneori, au mai rezolvat din problemele altor colegi din ANL. Iar această direcţie încă funcţionează.

Totul a inceput în primăvara lui 2010. Ministrul Dezvoltării Regionale de atunci Elena Udrea a anunţat începerea programului pentru construcţia de case pentru specialiştii care acceptau posturi la ţară. În fiecare comună din ţară urmau să se ridice câte zece case, pe care autorităţile locale le puteau apoi închiria către profesori, învăţători, medici sau poliţişti. Autorităţile locale ar fi trebuit să pună la dispoziţie loturi de teren de cel puţin 500 de metri pătraţi pentru fiecare casă şi să asigure utilităţile. În primul, an primarii din mai multe comune au trimis către ANL 15.000 de cereri.

Sumele pentru finanţarea programului au fost estimate la circa 500 de milioane de euro, în prima fază, iar costul total pentru toate cele 2.500 de localităţi putea ajunge la un miliard de euro. De fapt, sumele alocate au fost mult mai mici. 500 de mii de lei în primul an şi două milioane în anul următor. La fiecare rectificare bugetară, însă, banii dispăreau. Aşa s-a întâmplat şi cu milionul de lei alocat în 2012.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video