Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Nu v-aţi hotărât încă unde petreceţi sărbătorile? Există locuri pentru Crăciun la munte şi Revelion la băi!

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2444

De la gustul cozonacilor copţi pe vatră, până la cafenele şi restaurantele moderne, de la sărbători colorate, până la manifestări culturale, aveţi un mix perfect pentru o escapadă. Hotelurile îmbie turiştii să se lase seduşi de misterul măştilor într-o atmosferă incendiară şi plină de surprize, la carnavalul organizat de Revelion.

Sursa: damtravel.roDestinaţiile cele mai solicitate pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă au fost Băile Felix de Crăciun şi staţiunile montane din Valea Prahovei, în special Predeal, precum şi oraşul Braşov pentru sejurul de Revelion.

În acest moment mai avem locuri disponibile pentru Crăciun la Predeal, pentru care tariful este de la 1470 Lei/pers. Sunt incluse trei nopţi cazare cu mic dejun la Hotel Orizont de patru stele, meniu tradiţional (pomana porcului), cină festivă cu program de colinde în ziua de Ajun, acces la SPA, cadouri de la Moş Crăciun pentru copii", declară Marius Meruţă coordonator PR Transilvania Travel.

Pentru Revelion, recomandările agenţiilor de turism sunt: Băile Felix, unde un pachet poate costa de la 1260 Lei/pers. până la 2872 Lei/pers. pentru cazare în apartament. Sunt incluse cazarea (între două şi şapte nopţi) cu mic dejun, masă în sistem fişă cont de 30 ei/pers./zi, acces la piscină cu apă termală, masă festivă de Revelion, carnaval pe 1 ianuarie.

Spa la 0 grade în Băile Felix

sursa: adevarul.roLegendele vorbesc despre secretele acestor locuri fără de seamăn, unde natura s-a întrecut pe ea însăşi, unde obiceiurile au căpătat mister şi unde trecătorul e prins de vraja tămăduitoare a apelor înzestrate cu puteri nebănuite. Când afară ninge, nu e senzaţie mai plăcută ca o bălăceală în piscinele cu ape termale călduţe cu temperaturi  între 35-40°C. Turiştii preferă să continue petrecerea de Revelion la ştrandul Apollo din Băile Felix, unde sunt prezenţi încă de la ora şase dimineaţa pe 1 ianuarie. Înotul în piscinele în aer liber de la Băile Felix vă ajută să topiţi caloriile acumulate de sărbători şi să obţineţi o sănătate de fier chiar la primele ore ale Noului An. Factorii naturali de cură au efecte benefice în tratarea afecţiunilor reumatismale în principal.

De Revelion, alături de petrecerile tradiţionale puteţi să practicaţi sporturile de iarnă şi să vizitaţi atracţiile turistice din apropiere: Peştera Urşilor cu temperatură constantă tot timpul anului (+10°C),  muzee şi case memoriale în Oradea. Schiul, snowboard-ul şi săniuşul sunt disponibile pe pârtiile de la Stâna de Vale şi Arieşeni. De asemenea, puteţi face plimbări în pădure printre fulgii de nea. În zona Ardealului veţi putea asista la obiceiul crailor, jocul caprei şi mersul cu steaua, parte din obiceiurile şi tradiţiile locului. Dacă ajungeţi de Crăciun în zonă, foarte popular este şi Viflaiemul, o dramă religioasă care înfăţişează misterul Naşterii Domnului, la care participă copii, interpretând pe Irod, Cei trei Crai de la Răsărit, Soldatul, Preotul, Ciobanii şi Îngerul.

Pârtii pentru toate nivelurile în Poiană

sursa: cazare-poiana-brasov.emontan.comPentru Revelion am avut cereri îndeosebi pentru Braşov, Poiana Braşov, Sinaia, Sibiu, cu tarife între 1200 lei/pers. şi 2400 lei/pers.  Poiana Braşov este menţionată în directoarele de schi din toată lumea, de multe ori fiind comparată cu staţiuni importante de schi, cum ar Chamonix, Zakopane sau Cortina D'Ampezzo. Stratul de zăpadă se menţine aproximativ 120 de zile pe an. Hotelurile oferă condiţii excelente de cazare şi masă care se completează cu facilităţile moderne pentru practicarea sporturilor de iarnă sporturi de iarnă pe cele nouă pârtii de schi.

Pantele pentru învăţăcei sunt largi şi prietenoase, iar instructorii de schi au metode de învăţare foarte distractive. Pârtiile roşii vă conduc pe un teren variat. Schiorii avansaţi se bucură de câteva pârtii negre. Există nocturnă pe pantele joase aşa că puteţi exersa până la ora 21.00. Unul dintre avantajele staţiunii este zăpada artificială, care permite schiorilor pasionaţi să practice sportul lor favorit de toamna până primăvara. O alta atracţie este plimbarea cu sania trasă de cal", declară Teodor Călimănescu, manager Europa Travel.

sursa: skyscrapercity.comÎn comunele din Mărginimea Sibiului sunt unice „Colindatul feciorilor" şi „Ceata junilor", dar şi dansurile bărbăteşti precum Căluşarii, Brâul şi Sârba. Sărbătorile ţin 12 zile, din Ajunul Crăciunului până la celebrarea Sfântului Ion.

Turiştii care aleg Buziaş, vor plăti de la 800 lei/pers. pentru trei nopţi cazare cu mic dejun, trei cine festive (30 decembrie, 31 decembrie, 1 ianuarie). Apele minerale din staţiune sunt carbogazoase, clorurate, magneziene, calcice, numai bune pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare, a reumatismelor degenerative, afecţiunilor neurologice periferice, dar şi a celor digestive.

Am atins vânzările pe care ni le-am propus pentru acest an, iar faţă de anul trecut, vânzările sunt la acelaşi nivel. Am constatat că turiştii au preferat să se documenteze în prealabil despre destinaţiile dorite, aşa că atunci când au venit în agenţie au venit direct să cumpere. Cele mai solicitate oferte au fost cele pentru hoteluri de trei şi patru stele, cu bugete de vacanţă între 1.400 şi 2.000 lei/pers. pentru pachete de Revelion standard", declară Marius Meruţă coordonator PR Transilvania Travel.

CITEŞTE ŞI Oferte tentante pentru Crăciun - de la 255 Euro/pers. În decembrie, Viena este un oraş al nostalgiei şi al romantismului. Pieţele de Crăciun au arome de fructe confiate, vată de zahăr, castane ... Oferte tentante pentru Crăciun - de la 255 Euro/pers.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video