Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Numărul tranzacţiilor imobiliare din Capitală a crescut în 2010 cu 20% faţă de anul trecut

Publicat: | Sursa: Cotidianul | Numar afişări: 1346

Piaţa imobiliară din Bucureşti pare să se dezmorţească. Potrivit datelor furnizate de Agenţia Naţională de cadastru şi Publicitate Imobiliară, numărul tranzacţiilor a crescut în Capitală, în acest an, cu aproximativ 20% faţă de perioada similară a anului trecut.

sursa: cotidianul.roPiaţa imobiliară din Bucureşti pare să se dezmorţească. Potrivit datelor furnizate de Agenţia Naţională de cadastru şi Publicitate Imobiliară, numărul tranzacţiilor a crescut în Capitală, în acest an, cu aproximativ 20% faţă de perioada similară a anului trecut.

Astfel, dacă în primele zece luni din 2009 au fost raportate aproximativ 30.000 de tranzacţii imobiliare, din ianuarie şi până în octombrie 2010 numărul acestora a urcat la circa 36.000.

Conform statisticilor, vârful vânzărilor şi cumpărărilor de imobile din Capitală a fost atins în lunile martie şi iunie, când au fost raportate în medie câte 4.500 de contracte, cele mai multe fiind pentru apartamente.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video