Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Nusco Tower, ocupat în proporţie de 90%

Publicat: | Sursa: Curierul National | Numar afişări: 2749

După 6 luni după ce a fost finalizat, Nusco Tower are un grad de ocupare de peste 90%, în urma reprezentării exclusive a The Advisers/Knight Frank, se arată într-un comunicat al companiei.

sursa: curierulnational.roStocul de birouri de clasa A din acest perimetru este de aproximativ 150.000 mp, iar rata de neocupare este sub 5%, fiind de 3 ori mai mică decat rata de neocupare medie din Bucureşti.

"Am început lucrările la Nusco Tower în 2008 şi le-am finalizat în 2010. A fost mai greu decât am estimat iniţial, însă faptul că am livrat o clădire cu specificaţii tehnice de ultimă generaţie, într-o locaţie bună, la care s-a adăugat parteneriatul cu echipa The Advisers/ Knight Frank, a fost soluţia câştigătoare. Astfel, suntem aproape de finalizarea închirierii Nusco Tower, şi suntem mândri să anunţăm chiriaşi precum Oracle, Bayer, Raiffeisen Leasing sau Volksbank", a declarat Michele Nusco, CEO Grup Nusco.

"Nusco Tower este singura clădire începută şi finalizată pe timp de criză, care în prezent are un grad de închiriere atât de mare", a declarat Horaţiu Florescu, preşedinte & CEO The Advisers/ Knight Frank, agentul exclusiv al Nusco Tower. Întregul proces de închiriere a durat aproape un an, ultima tranzacţie fiind încheiată la începutul lui 2011, fiind reprezentată de către consolidarea Volksbank, concretizată prin închirierea unei suprafeţe de peste 8.000 mp", a mai spus Michele Nusco. Situat la intersecţia Barbu Văcărescu - Şoseaua Pipera, Nusco Tower este o clădire de birouri clasa A standard, beneficiind de instalaţii moderne ce asigură un grad ridicat de confort.

Clădirea dezvoltată de către grupul italian Nusco are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 20.000 mp, iar spaţiile de birouri pot găzdui până la 2.000 de angajaţi.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video