Conceptul de a locui aproape de toata familia, des intalnit in Europa, iti face tot mai simtita prezenta si in Romania, in ultimii doi ani incoace.

O locuinta Conceptul de a locui alaturi de toata familia, avand toti membri unei familii reuniti in acelasi spatiu sau spatii vecine, este unul des intalnit in Europa.

In Romania, populatia a inceput in urma cu doi ani sa se familiarizeze cu acest concept.

Acest lucru s-a facut prezent prin intermediul noilor pachete oferite de dezvoltatorii imobiliari, care au promovat si continua sa promoveze conceptul de a locui alaturi de intreaga familie fara a fi privati insa de intimitate.

Pe masura ce copii cresc si isi manifesta dorinta de a locui individual de parinti, de a se bucura de independenta, de a avea propriul lor spatiu, devine din ce in ce mai atragatoare ideea, atat pentru parinti cat si pentru cei tineri, de a gasi totusi o solutie de a locui cu totii aproape unii de ceilalti.

Avantajele sunt multiple si sunt imbratisate de ambele parti: incepand de la a avea parintii aproape care iti pot fi un adevarat sprijin, de la bucuria de a savura in continuare mancarea facuta de "mama", pana la bucuria impartasita de bunici de a-si vedea nepotii des.

 

Sursa

3 August 2009