Inchirierea apartamentelor din proiecte imobiliare pentru petreceri private! Ideea ii apartine companiei MARVEL Group,  dezvoltatorul Monte Carlo Palace Hotel &Residence, care a optat pentru inchirierea apartamentelor  pe care le mai detine pentru petreceri private (private party).

In momentul in care piata imobiliara nu a mai functionat conform previziunilor si asteptarilor , dezvoltatorii au cautat solutii pentru depasirea impasului. "Am ales varianta inchirierii de apartamente de 2,3,4 camere  si chiar a penthouse-urilor. Pana aici nimic nou insa diferenta  am facut-o prin introducerea unui nou produs, si anume inchirierea pentru perioade scurte si limitate in timp pentru petreceri private (private party) pentru evenimente si ocazii speciale, a declarat Directorul General  al Monte Carlo Palace Hotel & Residence Edward Popescu."

Pentru moment, consideram ca putem merge pe aceasta varianta, cand piata va da semne de  revigorare mai intensa. Consideram ca, aceasta optiune este in egala masura o oportunitate pentru potentialii nostri clienti de a « testa » un apartament sau un penthouse pe care, ulterior, il pot achizitiona. Am putea spune chiar ca, inchirierea unui apartament sau penthouse pentru o petrecere privata poate fi similara cu un « drive test » pe care il facem pentru o masina.

Domeniul Monte Carlo Palace se intinde pe o suprafata de 5.000 mp. Complexul cuprinde 111 apartamente de lux cu 1, 2, 3, 4 camere cat si penthouse-uri cu suprafete cuprinse intre 150 si 250 mp si  terase amenajate de 150 mp si respectiv 180 mp, ce ofera o priveliste  panoramica impresionanta la 360° asupra intregului oras. Proiectul a implicat o investiţie  de 18 milioane de euro. Preţul unui  apartamente pleacă de la 110.000 euro şi ajunge pina la 850.000 euro, pentru un  penthouse.

 

 

 

 

 

 

26 April 2010