Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

O nouă rețea de benzinării pe piața din România

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 6890

Un nou lanț de benzinării este anunțat pe piața românească, prin afilierea mai multor benzinari particulari. Primele 30 de pompe vor fi instalate în această săptămână în stațiile operatorilor independenți.

O nouă rețea de benzinării pe piața din RomâniaRottco Consult, un distribuitor de produse petroliere controlat de Paul Pop, fost director în cadrul Rompetrol și Lukoil, a anunțat astăzi apariția unui nou lanț de benzinării în România.

Alte 30 de stații urmează să fie echipate cu sistemele de interconectare și plată până la finalul acestui an sau în prima lună a anului viitor. De asemenea, compania a lansat propriul sistem de carduri pentru flote, fiind prima companie romanească independentă ce oferă astfel de servicii în cooperare cu benzinăriile particulare”, potrivit informațiilor transmise de compani.

Clienții vor găsi noile stații pe principalele căi rutiere din țară, oferind o acoperire la nivel național.

Noul sistem de carduri Rottco Synergy permite alimentarea cu carburanți de aceeași calitate cu a marilor rețele de distribuție a produselor petroliere și accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul si gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de mașini și camioane", se mai arată în comunicatul companiei.

Proiectul Rottco Synergy vizează benzinăriile mici, aflate în orașe sau pe rute importante și care dețin magazine. Totodată, benzinăriile trebuie să aibă un volum de vânzări care trebuie să fie în medie de 2-3 metri cubi de carburanți pe zi, media în stațiile marilor lanțuri este cuprinsă între 7 și 12 metri cubi.

Piața carburanților din România este dominată de marile lanțuri: OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil și Mol. În România sunt peste 2.000 de stații de distribuție a carburanților, dintre care circa 600 sunt deținute de mici proprietari independenți.

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video