Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

O vacanţă fantastică la preţuri accesibile? Încearcă Praga!

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5058

Oraşul celor o mie de turnuri le-a văzut pe toate. Secole sub dominaţia regilor boemi, compozitori clasici, nazişti, tancuri sovietice şi revoluţionari de catifea, toţi au trecut pe străduţele sale. Turlele au supravieţuit şi dau oraşului o alură romantică. Alege o plimbare pe Podul Carol, la amurg sau cu barca pe râul Vltava pentru a descoperi farmecul acestei bijuterii în stil baroc!

sursa: and1travel.roMai citeste si ...Praga a cunoscut prima criză imobiliară între 2003-2005Biserici, un palat regal, curţi din piatră şi racle se regăsesc în Castelul Praga, un complex de clădiri cocoţat regeşte pe vârful unui deal. Vizitatorii petrec, de obicei, o zi întreagă pentru a explora această parte centrală a oraşului, care oferă şi cele mai frumoase panorame ale Podului Charles şi oraşului. Te poţi pierde în voie printr-un labirint cu străzi medievale, pavate cu pietre în oraşul vechi, sau poţi evita mulţimile dacă alegi o plimbare cu barca cu vâsle.

„Din itinerariu nu trebuie să lipsească Basilica St George, este cea mai veche biserică care se păstrează intactă în Castel. Este parte a Galeriei Naţionale şi găzduieşte o expoziţie permanentă de arta gotică cehă. Vizitează şi Golden Lane - un conglomerat bizar de mini-vile din cadrul castelului care a fost odată casa scriitorului Franz Kafka. Pentru pauza de prânz, cea mai bună alegere este Bistro Zlata Ulicka, unde au şi sandwichuri pentru călătorii grăbiţi. Continuă apoi vizitele şi planifică o oprire la Biserica St. Nicholas, construită în stil baroc, aceasta domină Piaţa Lesser. Concerte de orgă au loc aici. Ora exactă o afli mereu de Ceasul Astronomic şi poţi chiar să urci în vârful acestui observator pentru o panoramă de vis asupra oraşului" spune Cristian Pandel, manager Christian Tour.

„Poţi achiziţiona obiecte de valoare pe memorabilul Pod Charles (din secolul 14) care se întinde pe râul Vltava. Artiştii străzii vând aici stilouri şi cerneală, tablouri în acuarelă cu portretul oraşului, bijuterii ieftine şi suveniruri care amintesc de Franz Kafka. Întoarce-te aici la apusul soarelui, atunci când statuile au un aspect meditativ! Cel mai bun cristal şi cea mai bună sticlă din lume sunt de vânzare în Praga. Vitrinele cu piese strălucitoare înconjoară Piaţa Oraşului Vechi" adaugă Teodor Călimănescu, manager Europa Travel.

Nu contează că spectacolele nu sunt în limba engleză, performanţele Teatrului Naţional de Marionete pot fi definite ca fiind magice. Muzica mult îndrăgitului Mozart şi a muzicianului Dvorak este frecventă la concertele din oraş. Poţi cumpăra bilete de ieftine la concertele din capelele aflate în Oraşul vechi sau poţi alege să petreci o seară de neuitat la Smetana Hall.

„Este greu să faci o alegere pentru că în Praga totul este delicios, aşteaptă-te să te servească delicatese pe bază de carne de porc condimentată, varză uşor dulce şi găluşte cu sos. Desertul favorit al cehilor sunt clătitele şi găluştele umplute cu fructe. Nu trebuie să ratezi o masă autentică la restaurantul U Modre Kachnicky, care te răcoreşte şi cu o bere boemiană. Restaurantul U Vejvodu serveşte cel mai bun gulaş picant din Praga" a declarat pentru IMOPEDIA.ro Ciprian Enea, consultant www.besttourism.ro.

Planifică vacanţa în iulie pentru a asista la Zilele Folclorului din Praga (28-31 iulie), un spectacol multicultural cu parade şi petreceri. În perioada 26 iulie-8 august are loc Ameropa care reuneşte instrumentişti din toată lumea.

Oferte de vacanţă

Circuit Praga - Viena, Hotel Olympic Tristar 3*
- De la 275 Euro/pers.
- Transport cu autocar
- 7 nopţi cazare cu mic dejun
- Vizitele cuprinse în program, însoţitor de grup
- Detalii pe: www.christiantour.ro

Hotel Clarion Congres 4*
- De la 334 Euro/pers.
- Transport cu avionul
- 3 nopţi cazare cu mic dejun. Europa Travel
- Detalii: www.europatravel.ro

Praga a cunoscut prima criză imobiliară între 2003-2005 Capitala cehă este un oraş extrem de compact. Multe dintre proprietăţile imobiliare sunt la câteva minute de mers pe jos de Piaţa Wenceslas, ... Află când a cunoscut Praga prima criză imobiliarăVoteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video