• Alternativa la creditul ipotecar: inchirierea apartamentelor in vederea cumpararii
  • Solutii anti-criza: bonusuri, discount-uri si decalarea termenelor de plata

OCAZIE in plina criza econimicaVesti bune de pe piata imobiliara. In plina criza economica mondiala, dezvoltatorii romani au gasit o solutie pentru a combate criza. In loc sa se sperie de stagnarea tranzactiilor si de prabusirea preturilor, firmele participante la Targul National Imobiliar se intrec in acordarea de bonusuri si discounturi. Mai mult, potentialii cumparatori nu mai trebuie sa-si bata capul de unde sa scoata sacul cu bani, intr-o perioada in care bancile au inchis robinetul de credite ipotecare. Pentru ca anul acesta, participantii la targ vin cu o oferta irezistibila: inchirierea apartamentului pe termem lung, in vederea cumpararii ulterioare.

Scenariul e simplu: in loc sa tratezi cu banca si sa girezi cu apartamentul, în cazul neachitarii ratelor, semnezi direct cu vanzătorul un contract de inchiriere, sa zicem, pe zece ani. Chiria se va scadea, lunar, din pretul total al apartamentului, astfel incat, la expirarea contractului, chiriasul poate deveni proprietar, prin achitarea diferentei de plata. O altă gaselnita a dezvoltatorilor de pe piata imobiliara este decalarea termenelor de plata.

Apartamentele, in topul cererii !

Târgul National Imobiliar (TNI) isi va deschide portile în perioada 5 - 8 februarie 2009, in cadrul Palatului Parlamentului - sala Unirea. Atat expozantii, cat si vizitatorii stiu ca actuala criza financiara poate fi intoarsa in avantajul lor. Astfel, în plina recensiune economica, se inregistreaza o cerere record de apartamente si garsoniere. Conform unui sondaj realizat pe site-ul www.targimobiliar.eu,  71% dintre respondenti s-au aratat interesati de achizitionarea unui apartament cu una sau mai multe camere. Doar 29% se gandesc sa cumpere o vila, un teren sau o casa de vacanta. Pentru a raspunde nevoii existente pe piata, dezvoltatorii vin cu o ofertă solida. Cine va vizita TNI, isi va face o idee clara asupra nivelului real al preturilor, comparand ofertele expozantilor.

Targul National Imobiliar (TNI), editia APARTAMENTE - 5-8 FEBRUARIE - Palatul Parlamentului,  este primul eveniment imobiliar din anul 2009 si se asteapta un numar record de vizitatori, tinand cont de situatia actuala a pietei de profil si mai ales de faptul ca cerererea de locuinte din ce in ce mai mare, acum poate intalni adevarate OPORTUNITATI.

14 January 2009