Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Project Expo - Martie 2013
Locatia: Sala Palatului
22-24 Martie 20132013-03-22

Oferte imobiliare din toate cartierele Bucureştiului, în cadrul Project Expo

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 6458

Ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Project Expo reuşeşte să adune mai mulţi expozanţi ca niciodată, astfel că vizitatorii pot găsi numeroase oferte, din orice zonă a Capitalei. În continuare, cumpărătorii care au bani gheaţă beneficiază de reduceri semnificative, ce ajung chiar şi la 15%, în funcţie de valoarea proprietăţii achiziţionate.

Oferte imobiliare din toate cartierele Bucureştiului, în cadrul Project ExpoAlte aparitii ...Project Expo vine cu oferte tentante: apartamente cu două camere, de la 22.000 euroÎn cadrul Project Expo, Premier Service va lansa ansamblul rezidenţial SIX, ce a fost gândit astfel încât clienţii să poată regăsi aici locuinţa ideală. Ansamblul va conţine 100 de „apartamente perfecte”, după cum spun reprezentanţii companiei, la preţuri accesibile – de exemplu, un apartament cu suprafaţa de 63 mp costă 49.600 euro. Mai mult, toate unităţile sunt compartimentate astfel încât să mulţumească cei mai pretenţioşi clienţi, locuinţele beneficiind inclusiv de debarale şi cămări.

Cu oferte noi vin şi cei de la Vasile Building & Investment, o companie ce reuneşte tineri profesionişti cu experienţă în domeniul construcţiilor. Proiectul Pallady pune accent pe cerinţele clienţilor şi va conţine garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere contorizate individual.

„Ofertele noastre încep de la preţul de 25.000 euro pentru garsoniere şi ajung la 70.000 euro, pentru apartamentele cu trei camere. Ansamblul este pe bd. Theodor Pallady, are patru etaje şi vor fi aproape 60 apartamente, iar construcţia va începe în luna aprilie, cu termen de predare în luna noiembrie. Solicităm un avans de minimum 5%, iar fiecare client îşi poate personaliza apartamentul după cum doreşte”, Cristina Barbu, asistent manager în cadrul companiei Vasile Building & Investment.

Clienţii ce nu vor să renunţe la privilegiile amplasării centrale se pot orienta către Alba Iulia Residence, pe care dezvoltatorii o descriu ca fiind locaţia ideală pentru cei dinamici.

„Alba Iulia Residence este amplasat ultracentral, este un produs mediu-plus către premium, cu o înaltă calitate a finisajelor (piatră naturală, parchet stratificat etc.). Studiourile pornesc de la 44.900 euro, cu o suprafaţă de 36 mp construiţi, iar apartamentele cu două camere, cu o suprafaţă de 67 mp construiţi, costă 69.900 euro, pe perioada târgului şi în următoarea săptămână. De asemenea, suntem flexibili în funcţie de modalitatea de plată”, declară Dumitru Chiriac, sales manager Alba Iulia Residence.

Cumpărătorii în căutare de un cămin în vestul Capitalei se pot orienta ansamblul Ghencea 71, ce conţine locuinţe cu preţuri extrem de atractive: garsoniere la 24.900 euro, apartamente cu două camere la 34.900 euro sau apartamente cu trei camere la 49.900 euro. Vizitatorii interesaţi de această parte a Bucureştiului au la dispoziţie oferte foarte bune şi în ansamblul Red House 3, ce deja are renumele format în piaţă.

„Apartamentele din Red House 3 au un preţ accesibil, ansamblul fiind poziţionat stradal, în apropierea mijloacelor de transport în comun. Primele două ansambluri sunt vândute integral, acesta fiind vândut în proporţie de 60%. Cele mai mici locuinţe sunt garsonierele cu suprafaţă de 36 mp utili, cu un preţ de 33.000 euro + TVA, cele mai mari sunt apartamentele cu patru camere, cu suprafaţă de 93 mp utili şi un preţ de 79.000 euro + TVA, iar clienţii care achită cu bani gheaţă beneficiază de discounturi de până la 10%”, spune Dragoş Costache, director Apulum 94.

Sudul Capitalei este, ca de obicei, una dintre cele mai bine reprezentate zone în cadrul târgurilor imobiliare. Compania Nemar vine cu oferte în cadrul ansamblului Studio Plus, unde preţul garsonierelor porneşte de la numai 17.000 euro, în timp ce în cadrul ansamblului Sud Residence, apartamentele cu două camere pleacă de la 25.500 euro. Oferte la fel de atractive sunt şi în cadrul ansamblului Lotus Rezidenţial Sud, unde preţurile pleacă de la 35.000 euro, iar compartimentările apartamentelor sunt variate.

„Cea mai atractivă ofertă în cadrul Lotus este cea a apartamentelor cu două camere, cu o suprafaţă de 67 mp şi cu un preţ de 42.000 euro. Locuinţa este finisată complet, cu aer condiţonat, iar cumpărătorii primesc loc de parcare în acest preţ. Negociem cu clienţii care achită cash, reducerea ajungând chiar şi la 15%”, subliniază consultantul Cristian Bucurel.

Nu în ultimul rând, dezvoltatorii proiectelor Gama Residence lansează Metalurgiei Residence Berceni, compus din două blocuri cu peste 100 unităţi locative diverse, amplasat în imediata apropiere a celor mai mari centre şi galerii comerciale. Cumpărătorii care achită cu banii jos se bucură de reduceri de preţ, astfel încât o garsonieră de 38 mp ajunge să coste 34.000 euro, un apartament cu două camere de 62 mp ajunge la 56.000 euro, în timp ce un apartament cu trei camere de 86 mp are un preţ de 77.500 euro.

CITEȘTE ȘI: Proprietari înduplecaţi să-şi vândă locuinţa, de către agenţi imobiliari creativi. Află unde! Aflaţi în faţa unei oferte în continună scădere, consultanţii imobiliari trimit scrisori personalizate proprietarilor, pentru a-i ... Proprietari înduplecaţi să-şi vândă locuinţa, de către agenţi imobiliari creativi. Află unde!

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video