Achiziția unei locuințe aduce o mașină cadou – oferta vine de la standul numărul 1 de la Târgul Național Imobiliar (TNI), organizat zilele acestea la Palatul Parlamentului, din Capitală. Pentru cele trei zile de târg, reprezentanții IMOPEDIA.ro au negociat pachete speciale și discounturi de până la 10.000 de euro, numai pentru vizitatorii Târgului Național Imobiliar (TNI).

39943-tni_2.jpgAstăzi este prima zi a Târgului Național Imobiliar (TNI), organizat la Palatul Parlamentului. Expozanții și-au pregătit cele mai bune oferte, așteptând vizitatorii cu prețuri și pachete concepute special pentru cele trei zile de eveniment. Cele mai mari discounturi sunt la standul numărul 1, unde sunt prezentate în mod inedit oferte imobiliare pentru toate categoriile de clienți, din toate zonele Capitalei, aici existând și oferte promovate de agențiile imobiliare care nu au reușit să ajungă la TNI.

„Harta Proprietăților Imobiliare” este un concept al cărui succes a fost demonstrat deja la edițiile anterioare – aceasta înglobează ofertele mai multor parteneri, plasându-le pe harta Bucureștiului, astfel încât vizitatorii pot avea o viziune mult mai clară. Împreună cu agențiile imobiliare și dezvoltatorii parteneri, IMOPEDIA.ro a negociat discounturi generoase, cadouri și numeroase alte surprize, exclusiv pentru clienții care vin în stand pe perioada târgului”, subliniază Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro

  • Ediția aceasta, pe „Harta Proprietăților Imobiliare” sunt expuse  exclusiv oferte ale unor proprietăți construite în ultimul deceniu
  • Cea mai accesibilă ofertă este a unei garsoniere din Militari Residence – cu o suprafață de 42 metri pătrați, aceasta are un preț de vânzare de 31.000 euro
  • Cea mai scumpa ofertă vine din partea Ceda Real Consult – cu o suprafață de 415 metri pătrați, apartamentul cu șase camere din zona Unirii are un preț de vânzare de 1,05 milioane euro

Clienții interesați de o casă în nordul Capitalei o pot achiziționa, zilele acestea, la pachet cu o mașină – exclusiv pe perioada târgului, Maple Place oferă un automobil tuturor vizitatorilor care contractează o locuință de la standul numărul 1. Aflat la mai puțin de trei kilometri de ieșirea spre DN1, ansamblul Maple Place pune la dispoziție clienților mai multe modele de case, cu diverse suprafețe, în funcție de nevoile și bugetul fiecărei familii. Construite în regim P+1, cu grădină amenajată și loc de parcare, casele sunt dotate cu toate utilitățile necesare, fiind livrate la cheie.

Un alt dezvoltator ale cărui proprietăți sunt expuse în cadrul standului IMOPEDIA.ro este Bella Casa Residence, ce oferă discounturi de 1.500 de euro pentru orice tip de locuință rezervată în cele trei zile de târg. Amplasat în zona de nord-vest a Capitalei, ansamblul Bella Casa Residence este ridicat între două păduri, fiind soluția locativă ideală pentru cei care vor să se bucure de viața la curte, în aer curat, însă aproape de forfota Bucureștiului.

Discounturi de până la 9.000 de euro vin și din partea unui alt ansamblu prezent în cadrul standului numărul 1 - New Time Residence, amplasat în zona Nerva Traian–Unirii. Aflat încă în faza de construcție, complexul va avea 170 de unități rezidențiale cu mai multe tipuri de compartimentări. Pe perioada târgului, vizitatorii interesați de locuințele cu două camere beneficiază de o reducere de 5.000 euro, iar clienții interesați de apartamentele cu trei camere beneficiază de un discount de 9.000 de euro.  

Târgul Național Imobiliar (TNI) se desfășoară între 15 și 17 aprilie, la Sala Unirea din Palatul Parlamentului. Programul de vizitare este între 10:00 și 19:00 (vineri și sâmbătă) sau între 10:00 și 16:00 (duminica), iar costul biletului de intrare este de 5 lei.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

15 April 2016