La sfârșitul acestei săptămâni începe TNI – târgul recordurilor imobiliare. IMOPEDIA.ro a pregătit oferte și cadouri pe măsură. La standul nostru veți găsi două dintre cele mai tentante case de pe piață, din acest moment, iar ca bonus, organizăm o tombolă care are drept premiu mobilier pentru grădină.

41651-tombola.jpgIMOPEDIA.ro se pregătește pentru o nouă ediție a TNI, în perioada 29 septembrie-1 octombrie la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Această ediție este una specială, care aduce atât ofertele spectaculoase cu care am obișnuit vizitatorii standului nostru, dar și un premiu special: mobilier de grădină, oferit în parteneriat cu ARROX Atelier. Pentru a intra în posesia premiului, tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE paginii de Facebook a IMOPEDIA, share postării de concurs și apoi vă așteptăm la târg, în standul nostru, pentru a completa formularul de concurs. Tot acolo pot fi analizate două dintre cele mai interesante oferte de case de pe piață, din acest moment.

Case cu garanție de 30 de ani

Este vorba despre o casă de 80mp situată pe un singur nivel și cu o terasă de 8 mp. Casa poate avea o structură de lemn, caz în care se vinde cu 29.800 euro, sau din cărămidă Porotherm, cu un preț de 37.900 euro. În a doua ofertă este vorba despre o casă de 120 mp, situată pe parter și mansardă, dar care vine de asemenea în structură de lemn – cu un preț de 38.400 euro, sau cărămidă Porotherm, la 53.800 euro. În ambele oferte, prețurile includ TVA, tâmplăria este SALAMANDER șapte camere, învelitoarea este CARETTA, instalațiile și finisajele sunt complere, și construcțiile beneficiază de o garanție de 30 de ani.

Târgul oferă 15.000 de oferte de locuințe în ansambluri rezidențiale

La nivelul întregului târg vor putea fi analizate oferte pentru 15.000 de locuințe aflate în ansambluri imobiliare, dintre care 3.000 se lansează în premieră la acest eveniment. Participă 110 companii, care aduc în atenția clienților garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, vile individuale, tip duplex sau înșiruite, terenuri din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Brașov, dar și celelalte zone de interes ale țării.

Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 14.700 EURO pentru un teren de 550mp situat în stațiunea Predeal, Valea Râșnoavei, iar prețul maxim este de 2,9 milioane EURO pentru un hotel din Sinaia de 4*.

O noutate, pe piața imobiliară locală: ansamblurile rezidențiale BOUTIQUE

Proiectele rezidențiale boutique reprezintă noul trend în imobiliare. Acestea se remarcă prin concepte arhitecturale de lux, sunt amplasate în cartiere exclusiviste ale orașului, liniștite, sigure și aproape de parcuri, au regim mic de înălțime al imobilului, pentru un plus de intimitate și confort, numărul de locuitori fiind mult mai restrâns decât în cazul blocurilor cu regim mare de înălțime. Apartamentele au suprafețe generoase și compartimentări moderne, grădini private și terase moderne. 

Piața rezidențială din România se dezvoltă în ritm accelerat, anul 2017 fiind unul extrem de prielnic pentru segmentul imobiliar. În primele șapte luni ale anului s-au eliberat 23.190 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 5,3% față de perioada corespunzătoare a anului precedent.  Doar în luna iulie 2017 s-au eliberat 4.282 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 12% față de luna iunie 2017 și cu 20% față de luna iulie 2016, informează Institutul Național de Statistică.

28 September 2017