Garsoniere cu numai 18.000 euro, apartamente cu două camere la 39.000 euro sau vile cu un preţ de 77.000 euro? Project Expo reuneşte oferte pentru toate tipurile de clienţi şi pentru toate buzunarele. Târgul Imobiliar se desfăşoară la Palatul Copiilor şi îşi va ţine porţile deschise până duminică.

28035-case.jpgAlba Iulia Residence este un nou proiect rezidenţial, ce se adresează celor care doresc să locuiască în centrul oraşului. Amplasat în apropierea Pieţei Alba Iulia, ansamblul se află în stadiul de execuţie, dar cu termen de finalizare în luna martie 2013. Studiourile au suprafeţe cuprinse între 35 şi 59 mp, apartamentele cu două camere pleacă de la 67 mp şi pot ajunge la 92 mp, iarlocuinţele cu trei camere au suprafeţe cuprinse între 91 şi 122 mp. Până la sfârşitul acestui an, preţul este de 1.100 euro/mp construit + TVA 5%, iar din luna ianuarie, preţul va fi de 1.190 euro/mp construit + TVA 5%. Reprezentanţii New City Development subliniază că discounturile se discută în funcţie de avansul achitat.

Cu oferte speciale s-a prezentat la târg şi Dream Residence. Ansamblul este amplasat în apropierea pieţei Rahova, beneficiind de un acces facil la mijloacele de transport în comun, dar şi la marile centre comerciale din zonă. Spre exemplu, în cazul Dream Residence 2, toate locuinţele vin la pachet cu un loc de parcare suprateran, cu acte de proprietate, nu doar cu acord de uz. Preţul garsonierelor porneşte de la 24.900 euro, cel al apartamentele cu două camere – de la 39.000 euro, iar cel al apartamentelor cu trei camere – de la 52.900 euro.  

„Pe parcursul târgului, oferim un discount de 2-3.000 euro pentru apartamentele finalizate. De asemenea, putem discuta de reduceri interesante cu toţi cumpărătorii care vor să achite cu bani gheaţă, iar preţul se poate negocia, în funcţie de avansul oferit. Mai mult, pentru apartamentele cu preţul de 47.900 euro, oferim mobilă în valoare de 1.500 euro, iar locuinţele cu preţul de 56.500 euro vin la pachet cu mobilă la alegerea clientului, în valoare de 2.000 euro”, spune Paul Dorobanţu, director de vânzări Dream Residence.

Reducerile ajung şi la 10.000 euro, în cazul vilelor

Nemar Imobiliare a venit cu numeroase oferte la Project Expo, pentru a satisface gusturile tuturor clienţilor, indiferent de buget. Una dintre cele mai atractive proiecte propuse de compania imobiliară este Iris Residence, un complex de vile, unde preţurile pornesc de la 77.900 euro (cu TVA inclus), iar discounturile ajung şi la 10.000 euro.

Cu toate acestea, Nemar Imobiliare propune oferte interesante şi pentru apartamente. Cumpărătorii care sunt tentaţi să locuiască pe şoseaua Alexandriei, vor găsi tentante ofertele de garsoniere de 43 mp utili la 28.500 euro, în Flower Residence sau cele de apartamente cu trei camere de 75 mp utili la 44.500 euro, în Modern Residence. Clienţii care doresc o locuinţă în zona de sud a Bucureştiului, nu vor trece cu vederea garsonierele care costă numai 18.000 mp (în Complex Studio Plus) sau apartamentele cu două camere la 47.500 euro (în Astrelor Residence 3).

Pentru a se remarca în ochii clienţilor, dezvoltatorii oferă gratuit locuri de parcare sau servicii suplimentare

Clienţii interesaţi de locuinţele din Lotus Residence, din sudul Capitalei, pot achiziţiona direct de la dezvoltator. Mai mult, orice serviciu suplimentar este gratuit, indiferent că este vorba de brokeraj financiar sau intabularea unei locuinţe, iar în preţul fiecărei locuinţe este inclus un loc de parcare. Apartamentele se predau complet finisate, preţul garsonierelor porneşte de la 24.500 euro, iar cel al apartamentelor cu două camere pleacă de la 54.000 euro.

„În cadrul Project Expo, apartamentele cu două camere (46 mp utili) au un preţ special de 33.000 euro, în loc de 39.000 euro. De asemenea, preţul se negociază în funcţie de valoarea avansului, iar pentru plata cash se oferă un discount de 10%, în cazul locuinţelor cu două camere, cu suprafeţe utile de 49,8mp şi 61,5 mp”, arată Cristian Bucurel, director de vânzări Lotus Rezidenţial Sud.

Tot din zona de sud a Capitalei a venit cu oferte speciale şi Metropolitan Residence, pentru a prezenta proiectul Berceni II, amplasat la doar 4 minute de metroul Dimitrie Leonida. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, dezvoltatorul a redus deja preţurile cu până la 3.000 euro: preţul studiourilor pleacă acum de la 32.000 euro, pentru un apartament cu două camere, cumpărătorii trebuie să scoată acum din buzunar de la 45.000 euro, iar preţul locuinţelor cu trei camere porneşte de la 59.000 euro. 

16 November 2012