Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Omul de afaceri Puiu Popoviciu aduce la viaţă mallul care a falimentat în Oradea. Ce cifră de afaceri va avea în primul an?

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1233

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu, cunoscut în primul rând pentru megaproiectul Băneasa din nordul Capitalei, va deschide mâine la Oradea un mall de 50 mil. euro, pe structura proiectului falimentar Tiago Mall.

sursa: zf.ro"Gradul de închiriere este de 70% din spaţiu", au precizat reprezentanţii Ora­dea Shopping City, cum va fi denumit noul mall, astfel că proiectul va avea spaţii goale cu o suprafaţă de circa 10.000 de metri pătraţi.

Mallul nu va avea supermarket, dar pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi va fi amenajat un cinematograf cu şase săli, precum şi spaţii de joacă pentru copii, dar şi bowling sau biliard.

Popoviciu a cumpărat proiectul din Oradea cu circa 30 de milioane de euro, bani pe care îi încasează într-un an din închirierea mallului Băneasa din nordul Capitalei, şi a mai investit circa 20 de milioane de euro pentru amenajarea mallului pentru deschidere. Principalul finanţator este UniCredit, care a creditat proiectul şi în faza iniţială de construcţie, realizată de irlandezii de la Mivan.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video