Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Oprescu a inaugurat o nouă stradă din Drumul Taberei

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5666

Şoferii care vor să ajungă din cartierul Drumul Taberei în centrul Capitalei au la dispoziţie, începând de duminică, o rută ce îi ajută să evite aglomeraţia din trafic: străpungerea 1 Mai, arteră de legătură între strada 1 Mai (fosta Compozitorilor) şi Drumul Sării.

IMG 3414"Acum, locuitorii din Drumul Taberei vor avea o stradă nouă, cu două benzi pe sens. Sperăm ca această stradă să uşureze ieşirea din acest cartier, până la construirea metroului. Este vorba despre o Pasajul Basarab a trecut testele de rezistenţă, astăzi începe recepţia Pasajul suprateran Basarab a făcut faţă cu brio testelor de rezistenţă. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că rezultatele ... alternativă de circulaţie la ceea ce înseamnă accesul înspre şi dinspre cartierul Drumul Taberei - de la Compozitorilor până la Răzoare" a declarat Primarul General, Sorin Oprescu, prezent la deschidere.

Primarul General i-a mulţumit şi Ministrului Apărării, Gabriel Oprea, pentru sprijinul acordat în derularea proiectului:

"Îi mulţumesc domnului ministru că ne-a sprijinit în această lucrare, în sensul că a pus la dispoziţia municipalităţii o fâşie de teren care a făcut posibilă lărgirea străzii pentru că, la un moment dat, aceasta avea doar două benzi".

Tranzitarea din str. 1 Mai (fostă Compozitorilor) către Drumul Sării se face pe aceasta nouă arteră, şoferii nemaifiind nevoiţi să intre pe Razoare sau Ghencea. Circulaţia către Drumul Sării se face printr-un sistem de sensuri unice pe str. Eroina de la Jiu şi str. Lt.col Constantin Marinescu.

Lt.col Constantin Marinescu

Noua arteră, cu o lungime de 845 m, este prevăzută cu piste de biciclişti, precum şi Până la finalul anului vom avea parcare subterană la Universitate Lucrările de la parcarea subterană din Piaţa Universităţii se desfăşoară în forţă. Astfel că, până la sfârşitul lui 2011 am putea ... parcări la bordură.

Citeşte mai multe despre Lipsa metroului principalul dezavantaj al cartierului Drumul Taberei Drumul Taberei este un cartier în care dacă ai locuit o dată, îţi este greu să te muţi. Este o zonă aerisită, cu multe spaţii verzi, ... Cartierul Drumul Taberei

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video