Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Opus Land se pregateste sa livreze in noiembrie alte 103 apartamente in ansamblul Cosmopolis

Publicat: | Sursa: Financiarul.com | Numar afişări: 1363

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development, parte a grupului turcesc de companii Buyukhanli, va livra in luna noiembrie 103 noi locuinte, ca parte a fazei a doua a proiectului rezidential Cosmopolis.

sursa: fin.roDin cele 103 unitati rezidentiale au fost vandute aproximativ 45%. ,,Media lunara de vanzare pe durata verii a fost de sapte unitati, iar odata cu inceperea toamnei si finalizarea concediilor estimam o crestere a acestei rate", spune Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

Mixul apartamentelor care vor fi livrate cuprinde studio-uri, doua,trei si patru camere. Unul dintre principalele atuuri ale ofertei Cosmopolis a fost promotia prin intermediul careia fiecare cumparator primeste o masina noua Renault Symbol in pretul apartamentului de doua sau trei camere din blocul K6. In total, vor fi livrate patru blocuri cu 95 de apartamente si opt vile.

Cartierul rezidential Cosmopolis reprezinta in prezent caminul a peste 750 de oameni cu acces la facilitati precum: piscine, supermarket, gradinita, terenuri de sport, farmacie, pizzerie, spatii verzi, loc de joaca pentru copii si transport. Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera-Stefanesti.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video