Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Orașe în care este indicat să investești în 2018

Cumpără în Dublin, Berlin și Lisabona! Ferește-te de Spania și China!
Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1982

invest-01Cine vrea să cumpere o proprietate de lux în 2018 are de unde alege. Sunt destule orașe care oferă, pe lângă proprietăți cu o valoare în creștere, un nivel constant al chiriilor și alte beneficii care țin de modul de viață al fiecăruia – școli de elită, apropierea față de centrele de afaceri sau stimulente pentru diferite categorii sociale.

 

Dublin ocupă, în 2018, primul loc pe lista orașelor în care merită să cumperi o proprietate, spun specialiștii citați de mansionglobal.com. Motivele pentru care capitala Irlandei se situează pe prima poziție în clasament sunt creșterea economică și, mai ales, mărirea numărului de locuitori, aspect strâns legat de creșterea capitalului și a cererii, care nu se regăsește în majoritatea orașelor europene.

Capitala Germaniei se situează pe locul al doilea în topul orașelor în care merită să investești în imobiliare. Specialiștii spun că în Berlin nivelul chiriilor va crește cu 4%, în timp ce prețurile proprietăților de lux se vor mări cu 7% în 2018. Astfel, deși prețurile caselor și apartamentelor din Berlin s-au dublat în ultimii zece ani, nivelul acestora este unul rezonabil, dar în continuă creștere.

Stabilitatea pieței imobiliare, în special pe segmentul proprietăților de lux, dar și stimulentele acordate profesioniștilor din diferite domenii și pensionarilor fac din Lisabona unul dintre orașele în care ai de câștigat dacă investești în imobiliare. Un alt atu al capitalei Portugaliei este programul Golden Visa. Acesta prevede ca investitorii străini, care cumpără o proprietate mai scumpă de 500.000 de euro, au dreptul să solicite cetățenie după șase ani de la finalizarea tranzacției. 

Parisul reprezintă, de asemenea, o alegere sigură pentru investițiile în imobiliare în 2018. Specialiștii așteaptă anul acesta o creștere de 9% a prețului proprietăților din capitala Franței, unde, în prezent, prețul pe metru pătrat se situează în jurul valorii de 18.000 de euro. Trocadero și Turnul Eiffel sunt reperele recomandate de cunoscători, care spun că priveliștea superbă oferită de locuințele din zonele respective facilitează oricând vinderea acestora.

 

Orașe de evitat în 2018

Orașele din Africa de Sud, Spania, Malaezia, dar și Istanbulul vor fi ocolite de oamenii de afaceri din sectorul imobiliar în 2018, din cauza riscului reprezentat de problemele politice din aceste zone. Drept urmare, multe orașe din Orientul Mijlociu – Doha, Qatar, Abu Dhabi și orașele din Arabia Saudită sunt considerate riscante de foarte multă lume.

Totodată, experții recomandă evitarea tranzacțiilor cu proprietăți din marile orașe din China - Shanghai, Beijing și Hong Kong. Pe lângă faptul că, pentru străini, este foarte complicat să cumpere case, terenuri sau apartamente acolo, prețurile au crescut foarte mult în ultima perioadă, iar profitul este acum la un nivel foarte scăzut.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video