Ozone Homes anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial care va livra nu mai putin de 132 de vile insiruite P+1, valoare investitiei cifrandu-se la peste 11,5 milioane de euro, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

26621-ozone-homes-lanseaza-un-nou-cartier-cu-peste-13.jpgPrima fază a proiectului se va concentra pe realizarea a 6 vile. Cinci dintre acestea vor avea preţuri începând de la 710 euro/ mp + TVA, 4 camere, 144 mp suprafaţă construită şi 250 mp de teren, plus toate finisajele (cu excepţie bucătăria şi dressingul).

Cea de a şasea vilă construită în prima fază a proiectului va porni de la 850 euro/mp + TVA, va avea 3 camere, 95 mp de suprafaţă construită, 250 mp de teren si toate finisajele incluse (cu excepţie bucătăria şi dressingul). Termenul propus pentru îndeplinirea primei faze a proiectului este sfârşitul anului 2012.

A doua etapă cuprinde construirea a 9 vile, cu preţuri cuprinse între 71.000 euro (pentru locuinţele P+1) şi 88.000 euro (pentru vilele P+1+M) cu 40 mp de grădină şi 2 locuri de parcare incluse în preţ. Pentru completarea gradului ridicat de comfort şi relaxare din cadrul complexului, va fi amenajată şi o piscină comună, de mari dimensiuni, cu o suprafaţă de aproximativ 250 mp.

Dezvoltatorul apreciază că valoarea investiţiei pentru prima fază va depăşi 500.000 de euro, iar costul proiectului total se va ridica la 11,5 milioane de euro.

Construcţiile vor fi realizate cu ajutorul tehnologiei Ozone Homes, tehnologie ce permite diminuarea subtanţială a costurilor de întreţinere cu până la 40% din valoarea obişnuită şi asigură căminului rezistenţă ştiinţific demonstrată superioară clădirilor clasice la foc, cutremure sau fenomene meteo extreme.

Detalii privind termenele de predare a locuinţelor vor fi oferite celor interesaţi în cadrul Târgului Naţional Imobiliar, desfăşurat în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.

Ozone Homes este o companie care activează în domeniul dezvoltării imobiliare. In 2010 dezvoltatorul a initiat primul cartier care are la bază tehnologia caselor verzi - Ozone Homes - in cadrul ansamblui Avalon, amplasat în zona Tunari.

 

Sursa

27 September 2012