Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Parcarea subterană de la Universitate este în sfârşit gata

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2700

Astăzi va fi inaugurată parcarea subterană de la Universitate. Cu aproape un an mai târziu de la data la care ar fi trebuit să fie dată în folosinţă şi nenumărate termene de predare nerespectate.

Parcare UniversitateParcarea subterană dispune de 420 locuri pentru autoturisme şi 25 locuri pentru motociclete şi are trei niveluri. Investiţia se ridică la 18 milioane euro. Intrarea în parcare se va face prin strada Academiei, iar ieşirea pe la Muzeul de Istorie al Municipiului Bucuresti, în timp ce rampa dinspre strada Toma Caragiu, semaforizată, va fi folosită alternativ, ca intrare sau ieşire, în funcţie de fluxul masinilor.

Construcţia a început în luna iulie 2010 şi ar fi trebuit să fie gata în 18 luni, însă planurile au fost date peste cap din cauza descoperirilor arheologice din zonă, termenul final de predare Termenul-limită depăşit cu două luni: parcarea de la Universitate va fi gata în mai Primarul General, Sorin Oprescu, a vizitat astăzi şantierul parcării de la Universitate, ocazie cu care a reiterat că şantierul se va încheia ... a fost întârziat până în luna mai a acestui an.

Cum nici acest termen nu a putut fi respectat, la începutul lunii iunie, Primarul General Sorin Oprescu Primarul Sorin Oprescu anunţă pentru a treia oară finalizarea parcării de la Universitate Primarul Sorin Oprescu a verificat stadiul lucrărilor de la parcarea subterană de la Universitate şi s-a declarat mulţumit că proiectul este aproape ... a anunţat un nou termen de finalizare, 20 iulie. Această întârziere a fost explicată de intenţia terminării şi amenajării zonei pietonale de deasupra parcării.

Potrivit lui Bogdan Hreapcă, şeful Direcţiei Investiţii din Primăria Generală, un loc de parcare va costa 0,38 de euro per oră. Vor exista şi locuri cu abonament, dar cele mai multe vor fi destinate celor care vor veni în zonă.

CITEȘTE ȘI Bucureştiul, reconstruit: o nouă Universitate, parcări, tuneluri şi pasaje. Simţi diferenţa? Șapte proiecte, 600 milioane euro şi un nou Bucureşti. Un oraş cu o altă faţă. Inaugurările de drumuri, poduri şi monumente culturale au fost multe ... Bucureştiul, reconstruit: o nouă Universitate, parcări, tuneluri şi pasaje. Simţi diferenţa?


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video