Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Parcul Cișmigiu – reabilitare cu scandal

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2078

Proiectul pentru reabilitarea peisagistică a Parcului Cișmigiu a fost aprobat miercuri, 31 august, de Consiliul General al Municipiului București (CGMB). Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Capitalei, „proiectul se referă la aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru această investiție”.  

 

sursa foto: https:/www.likealocalguide.com/bucharest/parcul-cismigiuProiectul, a cărui valoare este estimată la aproximativ zece milioane de euro (46.874.455,34 de lei), include introducerea unei rețele wi-fi, a unui sistem de supraveghere video și de monitorizare a numărului de utilizatori, precum și interventii la principalele componente ale parcului: alei si platforme, împrejmuire, amenajări peisagere, Podul cu nuc, ansamblu “Cetate”, Foișor, Terasa Trandafirilor, Grota (Movila), Izvorul lui Eminescu, rețele electrice și iluminat, rețele de apă și canalizare, grupuri sanitare, cișmele, locuri de joacă, mobilier urban. Lucrările vor dura trei ani, iar plata acestora va fi făcută eșalonat.

 

Pe de altă parte, Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, susține că „Primăria Bucureștiului vrea să taie zeci de arbori seculari, plantați încă dinainte de cel de-al Doilea Război Mondial. Iar, pe locul lor, să construiască tot felul de gherete pe care să le ofere apropiaților partidului să-și deschidă afaceri în mijlocul parcului”.

 

Parcul „Grădina Cișmigiu”, în prezent monument istoric, a fost inaugurat în urmă cu 165 de ani și are suprafața totală de aproape 16 hectare.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video