Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Parlament vs. bănci - cine va pierde această bătălie?

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2674

Mai mulţi senatori PD-L încearcă să repare greşeala comisă cu ordonanţa creditelor, OUG 50/2010, prin lansarea unui nou act normativ care obligă băncile să cotizeze la stat 2,5% din profiturile făcute, scrie ziare.com.

sursa: sfin.roSenatorul Iulian Urban, cel care a iniţiat proiectul "taxei de solidaritate", este conştient că acesta s-ar putea să nu poată trece de vreunul din forumurile decizionale din Parlament, dar asta nu l-a oprit să încerce taxarea creditorilor din România.

"După ce ne-au jecmănit ani la rândul cu tot felul de taxe, acum e şi rândul lor să plătească. Legea pe care vrem noi să o creăm este mult mai blândă decât cea pe care alte ţări, precum Anglia sau Ungaria, au fost de acord să o implementeze. Acolo procentul dat la stat se ia din cifra de afaceri, noi cerem din profit", spune senatorul.

Potrivit acestuia, dacă nici acest proiect nu va fi implementat, sigur România va deveni un adevărat paradis pentru băncile din întreaga lume, pentru că la noi acestea nu sunt controlate de nimeni.

Acesta este de părere că băncile au distrus creditarea şi pentru companii, singurul segment care mai este activ pe împrumuturi fiind finanţarea pentru stat.Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video