Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un nou pasaj pietonal, în Capitală. Magazinul Unirea va fi conectat cu metroul

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1879

Au început lucrările de construcție a pasajului pietonal care va face legătura între stația de metrou Piața Unirii 2 și magazinul Unirea, din București. Metrorex anunță că lucrările se vor întinde pe o perioadă de cinci luni, timp în care accesul în metrou la această stație va fi parțial închis.

Un nou pasaj pietonal, în Capitală. Magazinul Unirea va fi conectat cu metroulMagazinul Unirea Shopping Center, din Capitală, va beneficia de acces direct de la metrou, avantaj întâlnit până acum numai în cazul mallului Sun Plaza, din Berceni. Proiectul care va face legătura între cel mai vechi centru comercial din București și metrou a fost anunțat încă din anul 2012, însă a prins viață abia la începutul acestui an. Potrivit Metrorex, pasajul pietonal va fi inaugurat în luna iunie.  

 „Începând cu data de 21 ianuarie 2015, se va închide parțial accesul în metrou la stația Piața Unirii 2, scara fixă spre magazinul Unirea Shopping Center, în vederea executării lucrărilor la pasajul pietonal între stația de metrou Piața Unirii 2 și magazinul Unirea Shopping Center. Durata estimată a lucrărilor este de 5 luni. Până la finalizarea acestora, recomandăm utilizarea scărilor rulante de la acest acces sau celelalte căi de acces în Piața Unirii 2”, se anunță pe site-ul Metrorex.

Unirea Shopping Center face parte din portofoliul The Nova Group Investments România, companie controlată de familia Adamescu, ce deține aproape 75% din acțiunile centrului comercial. În urmă cu trei ani, reprezentanții magazinului Unirea declarau că se vor investi circa un milion de euro în realizarea unui tunel între metrou și magazin, proiect ce ar trebui să crească numărul vizitatorilor cu cel puțin 20%.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video