Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Pasajul Basarab se deschide circulaţiei. Află când!

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4333

Pasajul Basarab se deschide în sfârşit circulaţiei. Şoferii vor putea testa minunea începând cu duminică, 19 iunie 2011, ora 6:00.

sursa: mediafax.roOdată cu deschiderea pasajului Basarab se va face mult mai uşor accesul din partea de nord a Capitalei către cartierele Drumul Taberei şi Militari. Proiectul cuprinde traversarea râului Dâmboviţa peste podul existent lărgit şi a căii ferate în zona Gării de Nord.

„Pasajul este gata! Am în mână procesul verbal de predare-primire, Oprescu a inaugurat o nouă stradă din Drumul Taberei Şoferii care vor să ajungă din cartierul Drumul Taberei în centrul Capitalei au la dispoziţie, începând de duminică, o rută ce ... pasajul s-a pus în funcţiune şi s-a dat în exploatare. Este semnat şi oficial. Sunt mândru că am reuşit să-l finalizăm" declară bucuros Primarul General al Capitalei.

Sâmbătă se sărbătoreşte

Ba mai mult, mâine se va organiza o paradă în cinstea acestui eveniment, cât şi a începerii vacanţei de vară, numită „Bucharest Summer Parade”. Primarul Sorin Oprescu doreşte ca pe viitor acest eveniment să devină o tradiţie şi invită toţi bucureştenii pe pod.

„Veniţi să vedeţi singuri cum arată pasajul, pentru că el nu este al meu sau al politicienilor, ci este al bucureştenilor. De mâine, ora 10, poate fi vizitat. Invit din inimă toţi bucureştenii mâine, la momentul paradei!" continuă Oprescu.

Începând cu ora 10, pasajul va fi deschis pentru vizitare, iar Bucharest Summer Parade va începe între orele 11:00-11:30. Fanfarele vor asigura spectacolul, precum și defilări de motocicliști, mașini retro și tunate, reprezentanți ai Poliției Rutiere, ai Pompierilor și ai Jandarmeriei. La final va avea loc un concert. 

Testele de siguranţă au durat trei zile

Timp de trei zile Pasajul Basarab a trecut testele de rezistenţă, astăzi începe recepţia Pasajul suprateran Basarab a făcut faţă cu brio testelor de rezistenţă. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că rezultatele ... podul a fost testat, fiind încărcat cu sarcini în situaţii diferite. Nivelul prevăzut de siguranţă a pasajului a fost asigurat prin măsurătorile privind deplasările în plan vertical şi orizontal ale elementelor structurii de rezistenţă.

Pasajul Basarab reprezintă legătura între bulevardul Nicolae Titulescu - Şoseaua Orhideelor - Podul Grozăveşti - Bulevardul Vasile Milea (pentru circulaţia tramvaielor), respectiv Şoseaua Grozăveşti. Astfel se întregeşte inelul principal de circulaţie al Bucureştiului în partea de nord-vest.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video