Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Pasajul de la Domnești – „un an întârziere față de proiect și vreo 10-12 ani față de nevoia acestei zone”

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 4928

Mult așteptatul pasaj din comuna ilfoveană Domnești începe să prindă contur, în special datorită presiunii pe care locuitorii din zonă o exercită de ani buni asupra autorităților. Astfel, după mai bine de un deceniu de petiții și proteste, lucrările au început, însă ritmul nu a fost cel așteptat.

sursa foto: https:/www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fcmedia.romaniatv.net%2Fimage%2F201605%2Fw400%2Fsens_giratoriu_suspendat_1_38807800.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.economica.net%2Ftag%2Fpasaj-domnesti_195215&docid=jJdsQ4O9zyutQM&tbnid=B6Nbzc„Așa cum am promis, revenim cu update de la sensul giratoriu suspendat de la Domnești. Pe șantierul de la Domnești este din nou liniște, utilajul de forare a dispărut”, a notat grupul Inițiativa Domnești pe Facebook, zilele trecute.

Pe de altă parte, în ședința de guvern care a avut loc săptămâna aceasta, la o zi după postarea menționată anterior, autoritățile au aprobat Hotărârea de Guvern privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național între ”Pasaj subteran pe DJ 602 Centura București Domnești”, pe raza municipiului București - sectorul 6 al localităților Domnești-Bragadiru și Clinceni din județul Ilfov.

Potrivit Mediafax, este vorba despre declanșarea procedurilor de expropiere a 127 de imobile proprietăți private, situate în zona lucrărilor pentru pasajul suprateran de pe drumul județean 602, centura București.

Reacția locuitorilor din Domnești, direct interesați de evoluția acestui proiect, nu a întârziat să apară: „Realitatea este simplă, sunt cu un an întârziere față de proiect și cu vreo 10-12 ani față de nevoia acestei zone.”

Taguri: domneşti, pasaj
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video