Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Pasajul Domnești ar trebui să fie gata peste doi ani

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1100

Ieri, Ministerul Transporturilor e emis cea de-a doua autorizație necesară executării lucrărilor de construcție a Pasajului suprateran pe DJ 602 – Centura București – Domnești.

sursa foto: https:/www.economica.net/veste-buna-despre-pasajul-domne-ti-lucrarile-la-al-doilea-giratoriu-suspendat-din-romania-ar-putea-incepe-in-ianuarie_162994.htmlAșadar, antreprenorul care a câștigat licitația pentru realizarea acestei lucrări - Asocierea STRACO GRUP SRL – COMNORD SA – SPECIALIST CONSULTING SRL – poate începe construcția Pasajului Domnești, care este așteptat de ani de zile de foarte mulți bucureșteni.

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), valoarea totală a acestui contract este de 91.552.381,90 de lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată din POIM, Fonduri Externe Nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020.

Durata lucrărilor este de 24 de luni, de la data emiterii ordinului de începere pentru execuție, astfel încât Pasajul Domnești ar trebui să fie finalizat în toamna anului 2021.

A fost semnat și contractul pentru ultimul lot al Autostrăzii de Centură București Sud

Tot săptămâna aceasta CNAIR SA și Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS au semnat contractul pentru proiectarea și execuția Lotului 1 din Centura de Sud a Municipiului București la standard de autostradă, care cuprinde:

Sector 1 (Km 52+070 – Km 52+770) aferent Centura Nord, în lungime de 0,7 km;

Sector 2 (Km 52+770 – Km 69+000) aferent Centura Sud, în lungime de 16,23 km.

Valoarea contractului pentru realizarea celor aproximativ 17 km este de 830.679.662,15 de lei, fără TVA. Pentru activitatea de proiectare au fost alocate 12 luni, iar pentru execuția lucrărilor sunt prevăzute 30 de luni, în timp ce perioada de garanție a acestora este de cinci ani.

Potrivit CNAIR, acest sector face parte din centura București Sud la standard de autostradă, proiect ce va asigura conexiunea cu rețeaua TEN-T, respectiv coridorul IV Pan European între autostrada A1 București - Pitești și A2 București - Constanța.

Tot anul acesta a fost semnat Contractul pentru Lotul 3 al autostrăzii de Centură București Sud, cu o lungime de aproximativ 18 km, în valoare de 853.422.022,52 lei, fără TVA.

De asemenea, în 2019 a fost semnat și contractul pentru proiectarea și execuția Lotului 2 (Km 69+000 - Km 85+300 ) aferent Centurii Sud a Municipiului București la standard de autostradă, cu o lungime de 16,3 km, în valoare de 750.849.942,12 de lei fără TVA.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video