Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Pasajul Mogoșoaia ar trebui să fie gata peste 3 ani

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2210

Construcția pasajului Mogoșoaia ar putea începe, cel mai devreme, în primăvara anului viitor, în condițiile în care nu vor exista contestații sau plângeri cu privire la procedura de atribuire a contractului.

sursa foto:http:/www.economica.net/pasajul-mogosoaia-cnair-a-publicat-pe-seap-anuntul-pentru-proiectarea-si-executia-proiectului_139267.htmlCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a finalizat, zilele trecute, procesul de evaluare a celor cinci oferte depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului "Proiectare și execuție Pasaj Mogoșoaia pe centura București peste DN1A".

Asocierea IMPLENIA BAUGESELLSCHAFT M.B.H – HIDROCONSTRUCTIA S.A.; Asocierea METABET CF S.A. – CONSITRANS S.R.L. – DALEX GRUP SRL; PORR CONSTRUCT S.R.L.; Asocierea PST GROUP JSC – PST CONSTRUCTION WORKS SRL– ALPENSIDE SRL –TOTAL ROAD SRL și STRABAG S.R.L. au depus oferte pentru realizarea Pasajului Mogoșoaia, în termenul legal. Ofertantul desemnat câștigător este SC STRABAG S.R.L., cu prețul de 32.259.665,70 de lei, fără TVA.

Contractul, care include 6 luni perioada de proiectare, 24 de luni perioada de execuție a lucrarilor și o perioadă de garanție de 120 de luni, va fi semnat abia după soluționarea eventualelor contestații/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Realizarea contractului presupune proiectarea și execuția lucrărilor de construire a "Pasajului Mogoșoaia  de pe Centura Bucuresti peste DN 1A" între km 66+540 - km 67+340  care  include rampa de urcare (km 66+580 – km 66+810) și rampa de coborâre (km 66+920 - km 67+150), pasajul superior peste DN 1A, precum și breteaua de acces 7 (km 66+870 - km 67+340) și breteaua de acces 8 (km 66+870 km 67+280). Lungimea totală a pasajului va fi de 112,6 m.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video