Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Patinoarul Mihai Flamaropol va fi gata in vara lui 2019

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 787

Lucrările de reconstrucție și modernizare a patinoarului Mihai Flamaropol, din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu, au fost executate până în prezent în proporție de 25%. Cu toate acestea, autoritățile locale susțin că lucrările, care au început în martie 2017, vor fi finalizate în vara anului 2019.

patinoar flamaropolNoul patinoar va avea o capacitate de 3.100 de locuri și se va adresa atât sportivilor de performanță, cât și publicului, iar construcția, cu suprafața de aproximativ 9.500 mp, va funcționa atât ca patinoar, cât și ca un centru sportiv și de agrement. În cadrul centrului sportiv și de agrement vor exista spații pentru exerciții fizice clasice - bazin de înot, wellness, sală de baschet, săli de fitness și aerobic, dar și pentru disciplinele de sport urban - skateboarding, skating, byking, escaladă.

De asemenea, noua construcție va include și spații comerciale – un magazin de echipament sportiv, o cafenea și un restaurant. Acestea vor ocupa aproximativ 5,5% din suprafața totală a construcției.  

Patinoarul va beneficia de 122 locuri de parcare, atât pentru public, cât și pentru sportivi, respectând cerințele de omologare ale federațiilor internaționale de hochei, patinaj, precum și normele de urbanism existente. Vor există două locuri de parcare dedicate autocarelor sportivilor, locuri pentru oficiali, pentru spectatori, dar și locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități. 

Totodată, proiectul prevede amenajarea a peste 14.000 de metri pătrați de spații verzi, atât la sol, cât și pe acoperișul clădirii, care va fi pietonal. Pe acoperiș va fi amenajat și un spațiu destinat practicanților sporturilor pe role, skate sau bicicletă. Pe timpul iernii, suprafața va putea funcționa ca snow park, în acest scop fiind prevăzută amplasarea unui tun de zăpadă în vârful pantei principale.  

Valoarea contractului de servicii de proiectare si lucrări de constructii pentru obiectivul de investitie;"Refacere si modernizare patinoar artificial Mihai Flamaropol si realizarea de spatii adiacente necesare desfasurarii activitatilor sportive si de agreement" este de 99.935.947,53 lei exclusiv TVA. Contractul a fost atribuit asocierii Astaldi-UTI.

Patinoarul Mihai Flamaropol a fost construit in anul 1952 și este amplasat în Parcul Național al Municipiului București. Vechea construcție, aflată într-o stare avansată de degradare, a fost demolată.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video