Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Patriciu vrea sa renunte la hotelurile din Germania

Publicat: | Sursa: Romania Libera | Numar afişări: 1368

Dinu Patriciu Global Properties (DPGP), firma prin care omul de afaceri Dinu Patriciu deţine active imobiliare de peste 1 miliard de euro, se pregăteşte de vânzarea unor imobile pentru restructurarea datoriilor, potrivit .

sursa: romanialibera.roCompania DPGP a fost fondată de Dinu Patriciu după achiziţia a trei fonduri listate la Bursa din Londra. Directorul de investiţii al DPGP, Ross MacDiarmid, a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei Europe Real Estate ce a făcut compania în ultimul an, dar şi care sunt planurile de viitor.

În ultimul an, compania a trecut printr-un proces de consolidare. Ross MacDiarmid spune că atunci când cumperi companii, acestea au active diferite în locaţii diferite, iar multe dintre acestea erau considerate non-core. Drept urmare, activele din ţări precum Franţa, Olanda, Suedia şi Polonia au fost vândute. Compania doreşte să se concentreze în special pe pieţele din Germania şi România. Din portofoliul DPGP, 75% din active sunt în Germania, iar restul în România.

Întrebat cât de mare este portofoliul companiei, Ross MacDiarmid spune că acesta depăşeşte 1,5 miliarde euro ca valoare şi cuprinde 140 de proprietăţi. "Vom începe noi achiziţii anul acesta. În momentul de faţă, activitatea noastră principală este de a stabiliza portofoliul prin restructurarea datoriilor cu câteva bănci şi vânzarea unor active. De exemplu, deţinem două hoteluri şi suntem în proces de a le vinde", a declarat Ross MacDiarmid.

Hotelurile deţinute de firma lui Patriciu se află în Germania, potrivit datelor disponibile pe site-ul companiei. Când omul de afaceri a cumpărat în 2009 fondul Deutsche Land, a cumpărat şi clădirea istorică în care funcţionează hotelul Europäischer Hof din renumita staţiune Baden-Baden. Clădirea a fost construită în 1892, iar hotelul dispune de 128 de camere şi este cotat la cinci stele. Proprietatea este formată dintr-o clădire principală conectată cu alte cinci clădiri de două şi trei etaje. Celălalt hotel se află în oraşul Stuttgart. Proprietatea este împărţită în două: o parte cu 211 camere şi unde funcţionează un hotel Etap, şi o parte în care au fost construite spaţii de birouri.

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video