Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Patru ani pentru proiectarea și construirea a 16 km din centura Bucuresti Sud

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 808

Contractul pentru proiectarea și execuția lotului doi (Km 69+000 - Km 85+300) aferent Centurii Sud a Municipiului Bucuresti la standard de autostradă a fost semnat de reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și cei ai Companiei turce Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS.

sursa foto: https:/www.libertatea.ro/stiri/autostrada-de-centuraa0-sud-bucuresti-pasi-de-melc-c-n-r-inca-evalueaza-ofertele-depuse-acum-sase-luni-2124244Pentru cei 16 km din Șoseaua de Centură a Capitalei, CNAIR va plăti nu mai puțin de 158 de milioane de euro (fără TVA). Acest sector face parte din centura Bucuresti Sud, care va asigura conexiunea cu rețeaua TEN-T, respective coridorul IV Pan European, între autostrăzile București – Pitești (A1) și București – Constanța (A2).

Pe acest lot, vor fi construite două noduri rutiere, 15 pasaje și două poduri, iar elementele geometrice în plan ale traseului au fost proiectate pentru o viteză de 140 km/h.

Potrivit contractului, prestatorul are la dispoziție 12 luni pentru proiectare și alte 30 de luni pentru execuția lucrărilor, care vor avea o garanție de cinci ani.

Proiectul a fost scos la licitație în data 08.07.2017, iar câștigătorul, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, a fost desemnat în data de 08.05.2018, după evaluarea celor opt oferte depuse. Imediat după anunțarea ofertantului câștigător, au fost depuse cinci contestații, care au fost respinse de instanță,.

Traseul lotului doi al autostrăzii începe din apropierea liniei CF 902 București - Giurgiu (km 70+600), continuă între localitățile Sinești și Jilava unde intersectează DJ 401A (km 72+100), traversează râul Sabar (km 73+500), după care intersectează DN5 (km 74+900), unde a fost prevazut un nod rutier. Dupa intersecția cu DN5, traseul autostrăzii continuă pe direcția nord - est, ocolind pădurea Jilava, traversează CF București - Port 1 Decembrie și trece la nord de Darăști, unde intersectează DC101 (km 78+350). În continuare, traseul autostrăzii se desfășoară aproape paralel cu râul Sabar, pe cca. 2 km, trece la sud de Măgurele și Bragadiru, unde intersectează printr-un nod rutier DN6 (km 84+650),a anunțat CNAIR.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video