616 apartamente livrate toate odata! Aceasta a  fost ambitia dezvoltatorilor proiectului Romfelt Plaza care a devenit oficial ieri Doamna Ghica Plaza.

Pentru inceput va rog nu ma intrebati unde este localizat proiectul D-na Ghica Plazza :) ", a tinut sa sparga gheata Avi Shloush, Managerul General al proiectului in conferinta de lansare care a avut loc ieri la Show  Room-ul din D-na Ghica.

Am hotarat acest rebranding atat pentru a sublinia zona in care se afla proiectul, cat si pentru a-l ancora cat mai bine in viata cotidiana a romanilor. Romfelt nu suna romaneste, iar Doamna Ghica este un proiect destinat romanilor si construit in Romania. Oamenii nu se vor mai intreba unde se afla proiectul, ceea ce ne va ajuta sa ne focalizam pe acei clienti care chiar doresc sa se mute in aceasta zona" a mai declarat acesta.

Ansamblul, realizat cu o investitie de 75 de milioane euro, a fost construit pe o perioada de doi ani si jumatate, incepand din august 2007, livrarea apartamentelor preconizandu-se a fi finalizata pana in luna decembrie.

Acesta a fost vandut in proportie de 30% pana la acest moment , urmand ca zilele urmatoare sa se perfecteze o vanzare de proportii, catre un fond de investitii international. Acesta urmeaza ca din ianuarie sa-si inchirieze locuintele astfel achizitionate, au declarat oficialii dezvoltatorului in conferinta de presa.

Pentru doritori, banca partenera - Alpha Bank  ofera ca si solutie de finantare un credit ipotecar preferential, cu doar 15% avans si o perioada de creditare de pana la 35 de ani, si fara comisioane.

21 October 2009