Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Pelerinaj în Ţara Sfântă de la 325 euro/persoană

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5490

Ierusalimul te îmbie să descoperi locurile pe unde a trecut Iisus Hristos, iar Tel Aviv debordează de energie, are bulevarde pline de viaţă şi cluburi petrecăreţe. Ai toate motivele să îţi doreşti o vacanţă aici.

Tel Aviv - IsraelFie că îl vizitezi ca un creştin, ca un evreu sau ca un musulman, există locuri sacre pentru toate cele trei credinţe în interiorul zidurilor Ierusalimului. Oraşul vechi este ideal pentru orice turist. Cu aleile şi străduţele sale înguste, reconstituie ambianţa antică, fiind separat în patru cartiere diferite: cartierul creştin, cartierul armean, cartierul evreiesc şi cartierul musulman. Aici vei găsi Zidul Plângerii, uneori numit Zidul de Vest. Acest loc de rugăciune reuneşte ruinele celui de-al doilea Templu biblic. Bărbaţii şi femeile trebuie să se supună regulilor locului şi să se roage în camere separate.

„Nu rata Via Dolorosa, celebra Vale a Plângerii sau Calea Crucii! Porneşti de la Poarta Leului în Oraşul vechi şi apoi urmezi calea străbătută de Iisus atunci când şi-a purtat crucea. Via Dolorosa se termină la Biserica Sfântului Mormânt, un alt loc care merită vizitat. Acesta este altarul construit peste locul unde Iisus a fost crucificat. În itinerariu este inclus şi Muntele Măslinilor, Valea Kidron, Grădina Mormântului, Grădina Ghetsimani, camera unde a avut loc Cina cea de Taină şi Dealul Golgota" spune Cristian Pandel, manager Christian Tour.

În satul Cana domină biserica unde a avut loc prima minune a Domnului - transformarea apei în vin în timpul unei nunţi. Franciscan Wedding Church din Cana este o capelă pe a cărei faţadă sunt chipuri de îngeri şi este flancată de două clopotniţe. La etaj vei descoperi o capelă cu un dom simplu, iar în partea inferioară se află un mic muzeu cu artefacte, printre care o presă de vin şi unul dintre cele şase borcane folosite pentru miracol. Magazinul local din Cana vinde vin de nuntă şi numeroase suveniruri.

Liftul timpului oferă turiştilor o experienţă multimedia şi îi ajută să înveţe istoria Ierusalimului. Are trei ecrane mari pentru o aventură de neuitat şi locuri pentru vizitatorii cu probleme de sănătate.

„Un punct de atracţie pentru familiile cu copii este Tisch Family Zoological Gardens. Grădina zoologică este amplasată într-o frumoasă vale şi are două secţiuni principale. O secţiune arăta specii de animale pe cale de dispariţie din întreaga lume şi cea de-a doua este cu animale, care sunt amintite şi în Biblie. Există un tren care vă poartă dintr-o parte în alta a grădinii zoologice şi două magazine de cadouri aici" explică Mircea Vladu, preşedinte Prestige Tours.

Tel Aviv este unul dintre oraşele unde tot timpul se întâmplă ceva şi nici vorbă de plictiseală. Oferă de la o viaţă de noapte exotică până la delicatese culinare care îţi lasă gura apă. Distracţia începe la 12 noaptea, iar muzica disco este la loc de cinste. Şi asta nu e tot. Ţi-ai fi imaginat că într-o ţară sfântă există şi localuri pentru gay? Mai mult, Tel Aviv găzduieşte şi parade gay din ţări din Orientul Mijlociu.

„În afară de cluburile de noapte, poţi alege şi plimbarea pe Esplanada Samuel Herbert şi pe strada Dizengoff - suprapopulată sâmbăta, când rulează filme. Cafenele sunt situate chiar pe trotuare, aşa că te poţi bucura de filme în compania unei îngheţate sau a unei cafele. Mai presus de toate, Tel Aviv este un oraş pentru plajă. O întindere largă de nisip fin atrage locuitorii oraşului cu spaţiu pentru relaxare în fiecare weekend. Faleza oferă o privelişte magnifică şi se întinde de la portul zonei de agrement din nordul Tel Avivului până în cartierul vechi Jaffa - un oraş-port istoric, ideal pentru a lua masa şi a petrece timpul liber" conchide Ciprian Enea, consultant www.besttourism.ro.

AFLĂ ŞI

  • Israelul nu priveşte impasibil majorarea chiriilor, ci iniţiază protestul corturilor Sătui de preţul uriaş al locuinţelor, israelienii au decis să ia atitudine. Au ales o modalitate cel puţin inedită. Pe o arteră principală din Tel ... Ce cale ingenioasă au ales israelienii pentru a prostesta faţă de preţurile mari ale locuinţelor
  • Tel Aviv – oferta limitată de locuinţe nu face faţă cererii uriaşe Piaţa imobiliară din Tel Aviv este în continuă creştere, mai ales datorită faptului că şi-a revenit foarte rapid după căderea internaţională. ... Tel Aviv – oferta limitată de locuinţe nu face faţă cererii uriaşe Piaţa imobiliară din Tel Aviv este în continuă creştere, mai ales datorită faptului că şi-a revenit foarte rapid după căderea internaţională. ... De ce în Tel Aviv oferta de locuinţe nu face faţă cererii uriaşeOferte agenţii

- În curând, la agenţia Christian Tour, 35, vei găsi pachetele Senior Voyage pentru Israel. Tarifele sunt de la 295 Euro/pers. pentru transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu demipensiune la hotel de patru stele, apă şi vin la masă, asistenţă turistică.

- Israel - Pelerinaj în Ţara Sfântă - de la 325 Euro/pers., transport cu avionul, 4 sau 6 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*; 4 sau 6 cine la restaurantele hotelurilor; transport cu autocarul pe perioada sejurului, ghid local. Detalii pe www.besttourism.ro

Tel Aviv – oferta limitată de locuinţe nu face faţă cererii uriaşe Piaţa imobiliară din Tel Aviv este în continuă creştere, mai ales datorită faptului că şi-a revenit foarte rapid după căderea internaţională. ... Tel Aviv – oferta limitată de locuinţe nu face faţă cererii uriaşe Piaţa imobiliară din Tel Aviv este în continuă creştere, mai ales datorită faptului că şi-a revenit foarte rapid după căderea internaţională. ...


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video